+40 31 221-0994
ROMANIA
 • ROMANIA
 • +40 31 221-0994
ARHIVA BLOG

Melyik a rendezvényedre megfelelő karszalag típus?

'15 05 04

Érdemes leszögezni, hogy a karszalagok elsődleges funkciója ugyebár az azonosítás, biztonságos beléptetés. Azonban minden rendezvény más és más. Ez vonatkozhat a helyszínre, az időjárásra, a budget-re, színvonalra de akár a résztvevők számáról is beszélhetünk. Az alábbiakban abban segítünk, hogy a rendezvényedhez tökéletesen illő karszalagot tudd kiválasztani.

 

 • Tyvek karszalag: alapanyaga kiváló minőségű papír, amely vízálló. A leggazdaságosabb, legolcsóbb megoldás. 2-3 napig marad fenn eredeti állapotában a csuklón (helyes felrakás esetén). Az alap színe egyszínű, azonban bármilyen mintát, feliratot el tudunk készíteni rá. A ragasztó felület egyszer használatos, így ezek a termékek NEM használhatóak fel kétszer egymás után. Tudsz rá akár alkoholos filccel is írni, de akár csillámporos, UV vagy fluoreszkálós(sötétben magától világító) feliratot is tudunk készíteni.
 • Műanyag karszalag: ez a karszalag akkor való neked, ha tartósabb karszalagot szeretnél, esetleg az időjárási viszonyok, vagy a rendezvény jellege miatt szükség van arra, hogy strapabíró legyen. A műanyag karszalag nem elszakítható, és a záró kupak sem levehető, így is elősegítve, hogy kétszer ne lehessen felhasználni, vagy átruházni. Természetesen feliratozható a teljes felület a rögzítéshez szükséges lyukak kezdetéig.
 • Vinyl karszalag: Ez az egyik legstrapabíróbb termékünk. Kifejezetten olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik hosszabb távú rendezvényt szerveznek (pl fesztivál), vagy szeretnék, hogy a karszalagokat hosszabb ideig viselhető legyen. Feliratozható, és egyszer használható csak, így elősegítve a biztonságos azonosítást.
 • Textil karszalag: A Textil karszalag elengedhetetlen kelléke a több napos fesztiváloknak. Digitális nyomtatással teljes színes grafikákat is rá tudunk nyomni, illetve 100.000 db feletti megrendelések esetében gazdaságosság miatt akár szőni is tudjuk ezt a típust, de kétségtelenül a legszebb mintát a digitális nyomás adja vissza. Ellentétben konkurenseinkkel, mi kiváló sima alapanyagra nyomdázunk, nem pedig az érdes sértő változatra. Teljesen egyedileg állítható a csukló méretéhez a 3 féle záró eszköz, az alumínium gyűrű, a műanyag önzáró gyűrű illetve a műanyag önzáró csat segítségével. A legnagyobb biztonságot itt az alumínium gyűrűs változat jeleni, amelyet az általunk forgalmazott egyedi fogóval rögzítve lehetetlen eltávolítani vagy átruházni látható sérülés nélkül a szalagon. Gyakori az önzáró műanyag gyűrű is, amelyet csak ütközésig fel kell húzni a csuklón, vissza a gyűrűben található fogak miatt már nem tud jönni. Ehhez semmilyen eszköz nem szükséges és szintén komoly nehézségekbe kerül eltávolítani a gyűrűt, vagy átruházni. Ezt a típust szinte egyedileg az országban hihetetlen gyorsan akár pár nap alatt is tudjuk prezentálni.
 • Szilikon karkötő: Ezt a terméket első sorban promóciós célokra ajánljuk, mivel trendi, és viselői bármeddig hordhatják. Számtalan módja van, hogy egyedivé varázsold promóciós terméked. Lehet színes feliratos, de dombornyomott is, vagy akár vésett. Sőt, ezeket akár színekkel is kitöltheted, így egészen különleges eredményt kapsz. Nem ajánljuk azonosításra, és beléptetésre, ugyanis ezek többször használatos termékek.

Ha a termékeket még részletesebben szeretnéd megismerni, kérlek írj nekünk, és igényeld minta csomagunkat!

Categorii produse
BLOG WRISTFIELD
Festival de Halloween sau petreceri corporate? Comanda accesorii direct de la producator!
Mai multe informatii
CONTACT
Wristfield Europe Kft.
Str. Fráter Loránd 18.
1185 Budapesta
Ungaria
Numar de telefon:
+40 31 221-0994
Adresa e-mail:
info@bratari24.ro
Modificare parola
Trimitere solicitare
Solicitare trimisa

Datele noi de identificare au fost trimise la adresa de e-mail!

Autentificare cu parola noua
Completeaza formularul!
Inscriere newsletter
Inregistreaza-te acum!Te-ai inregistrat deja?
Autentificare
Salveaza datele
Autentificare


Solicitare oferta de pret
Produs:

Solicitare pachet mostre

In formularul de mai jos poti solicita pachet de mostre gratuit, pe care o sa-l primesti prin posta
Care este rostul pachetului de mostre gratuit?
Dupa ce primesti pachetul, poti incerca produsele, si o sa dai seama, ca produsele noastre sunt de cele mai bune calitate. Bratarile Tyvek sunt personalizate cu vopsea rezistent la apa, si poti testa rezistenta si in cazul restul produselor.
Ce fel de produse sunt incluse in pachetul de mostre gratuit?
 • Bratari Tyvek 3/4
 • Bratari Vinyl si Vinyl Wide Face
 • Snur de gat cu carabina
 • Bratari textile colorate cu inel din aluminiu si plastic
 • Tub luminos si bratara fluorescenta

Te rugam sa completez toate datele ca solicitarea sa fie reusita.

Nume:*
Nume firma:*
Numar de telefon:*
Adresa e-mail:*
Adresa:*
Oras:*
COD POSTAL:*
Judet:*
Tara:*
Mentiuni (ex. ce tip de produs te intereseaza mai mult):