+40 31 221-0994
ROMANIA
  • ROMANIA
  • +40 31 221-0994
ARHIVA BLOG

Extra biztonság 2 lépcsőben - karszalaggal

'15 05 04

Hogy mivel tudsz extra biztonságot elérni a karszalagoddal? Természetesen a karszalagjaink elsődleges funkciója a biztonságos beléptetés és/vagy azonosítás. Így rendezvényed maximális biztonságban van, mivel karszalagjaink NEM átruházhatóak (kivéve a szilikon karkötő, valamint az újra zárható kupakos plasztik termékek). Nem rugalmasak, így a karszalag abban az állapotában marad stabil (az időintervallum termékfüggő), ahogyan azt hostesseid a beléptetésnél a csuklóra felhelyezik. 

Természetesen a Wristfiled minden megrendelésénél csak és kizárólag a megrendelő számára ad ki információt a karszalag grafikáját-, színét és fajtáját illetően. 

De ha mégis kétségeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy esetleg hamisítani próbálják a karszalagokat (pl. Nagyobb-több napos fesztiválok, vagy nagyon exkluzív események), két lépcsős védekezési rendszerrel védekezhetsz ellene. 

Ez pedig nem más, mint a „hagyományos” párosítva az UV feliratozással. 

A karszalagokra a hagyományos felirattal azonos, és NEM azonos mintát is fel tudunk vinni. Az UV felirat természetes nappali fénynél-, és mesterséges fénynél sem észrevehető. Így viselője nem tudja, hogy plusz felirat van rajta. Te pedig karszalagod eredetiségét egy egyszerű kézi UV lámpával pillanatok alatt ellenőrizheted. 

(Ha nincs speciális UV lámpád, a beszerzésében tudunk segíteni.)

Ezzel a két lépcsős karszalag biztonsági rendszerrel egészen biztosan nem tudnak illetéktelenek bemenni a rendezvényedre, valamint a hamisítás lehetőségét is teljes mértékben kizárhatod. 

De ezeknek a speciális UV feliratoknak természetesen már előnye is van. Gondold csak el, ha pl. egy szórakozóhelyen mindeni csuklóján világít egy felirat. Azon kívül, hogy extrém hatást kelt, esztétikailag is élményt nyújt mind viselője, mind a közönség számára. 

Itt említenénk meg még egy tippet. Ha ez eddig nem volt elég, használhatod akár nyereményjátékok lebonyolítására is. Ha csak pár karszalagot látsz el pl. UV felirattal, akkor egy pillanat alatt tudsz eredményt hirdetni. Egyszerűen csak UV fényt kell biztosítanod, és máris megvannak a nyerteseid, akik akár a következő rendezvényedre ingyen léphetnek be, ha a belépésnél az előző rendezvényed UV felirattal rendelkező karszalagját bemutatja. Így máris promotáltad a következő eseményed, és szereztél magadnak „x” visszatérő vendéget, aki egész biztosen elmegy majd. Valószínűleg fogyasztani is fog, valamint nagy az esélye, hogy nem egyedül fog menni.  Ugye nem hagynál ilyen jó promóciós lehetőséget? Az UV termékeinkről itt tudsz tájékozódni részletesebben! 

Categorii produse
BLOG WRISTFIELD
Festival de Halloween sau petreceri corporate? Comanda accesorii direct de la producator!
Mai multe informatii
CONTACT
Wristfield Europe Kft.
Str. Fráter Loránd 18.
1185 Budapesta
Ungaria
Numar de telefon:
+40 31 221-0994
Adresa e-mail:
info@bratari24.ro
Modificare parola
Trimitere solicitare
Solicitare trimisa

Datele noi de identificare au fost trimise la adresa de e-mail!

Autentificare cu parola noua
Completeaza formularul!
Inscriere newsletter
Inregistreaza-te acum!Te-ai inregistrat deja?
Autentificare
Salveaza datele
Autentificare


Solicitare oferta de pret
Produs:

Solicitare pachet mostre

In formularul de mai jos poti solicita pachet de mostre gratuit, pe care o sa-l primesti prin posta
Care este rostul pachetului de mostre gratuit?
Dupa ce primesti pachetul, poti incerca produsele, si o sa dai seama, ca produsele noastre sunt de cele mai bune calitate. Bratarile Tyvek sunt personalizate cu vopsea rezistent la apa, si poti testa rezistenta si in cazul restul produselor.
Ce fel de produse sunt incluse in pachetul de mostre gratuit?
  • Bratari Tyvek 3/4
  • Bratari Vinyl si Vinyl Wide Face
  • Snur de gat cu carabina
  • Bratari textile colorate cu inel din aluminiu si plastic
  • Tub luminos si bratara fluorescenta

Te rugam sa completez toate datele ca solicitarea sa fie reusita.

Nume:*
Nume firma:*
Numar de telefon:*
Adresa e-mail:*
Adresa:*
Oras:*
COD POSTAL:*
Judet:*
Tara:*
Mentiuni (ex. ce tip de produs te intereseaza mai mult):