+40 31 221-0994
ROMANIA
  • ROMANIA
  • +40 31 221-0994
ARHIVA BLOG

6 hiba, amit elkövethetsz a rendezvényszervezésben

'15 05 04

Először is had gratuláljunk, hogy eljutottál blogunkhoz. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy mennyi lehetőség rejlik egy apró eszközben, mint például a karszalag, és maximális erőbedobással dolgozol azon, hogy rendezvényeidből és céged pénzéből kihozd a legjobbat. Valamint tudod, hogy ebben mi maximálisan a segítségedre leszünk. 


Ezért összegyűjtöttünk neked egy csekklistát, amivel sokkal könnyebbé teheted a szervezést. A szervezés előtt csak átfutod, így kizárod a hiba lehetőségét is. 

Előre gondolkozz: A legnagyobb hiba az, ha mindent az utolsó pillanatra hagysz. Ez azért sem jó, mert esélyt sem hagysz az esetleges alvállalkozóknak, vagy beszállítóknak a munkára. Mi élő példa vagyunk. Ha igazán igényes, és egyedi karszalagot, nyakpasst, szilikon karkötőt szeretnél- és mindezt minél olcsóbban-akkor legalább 2 héttel a rendezvényed előtt el kell kezdened a karszalagok tervezését. Profi minőségű és gyors karszalagot szeretnél? Mi sem egyszerűbb nálunk.

Tervezés: rendezvényed sikere akár a legapróbb részleten is elcsúszhat. Pl.: nem érkezik meg időben a megrendelt karszalagod. Apróságnak tűnhet, de óriási galibát okozhat a beléptetésnél, legyen szó egy egyszerű tyvek-ról, vagy egy exkluzivabb textil karszalagról. Így jobban jársz, ha minden teendőt felírsz magadnak, és mindenképpen készítesz egy időrendi esemény forgatókönyvet.

Az eseményed megtervezésének a másik alapja a költség büdzsé meghatározása. Ha nem akarsz kellemetlen pillanatokat okozni sem magadnak, sem a cégednek, akkor mindenképp járj utána a költségeknek. Ha valami nem egyértelmű, vedd fel a kapcsolatot a céggel, és kérj árajánlatot. Mi például úgy segítünk ügyfeleinknek, hogy ha bármit nem jól értelmeznek a karszalag megtervezésénél, vagy valami nem stimmel a költségeknél, azonnal felvesszük velük a közvetlen kapcsolatot. 

Félreértések elkerülése végett: ugye ismerős a mondat? Ha kell, százszor is mond el egy nap, mert másoknak nem evidens az, ami a te fejedben van. Így legjobb, ha bármilyen kérdés felmerülése esetében kérdezel. Mi például csak az ügyfél véglegesítése után kezdjük el gyártani a karszalagokat, karkötőket. Így alapból elkerüljük a problémákat. 

Nagyon fontos: a „külső szem” . Nem a te hibád, ha annyira belemerültél a részletekbe, hogy nem jut eszedbe valami, legyen szó valami apróságról, vagy akár fontos tényezőről. A megoldás erre, ha egy külsőst, vagy egy általad gondolt hozzáértő szakembernek felvázolod a rendezvényed menetét, és kikéred a véleményét. Lehet, hogy pont a karszalagot felejtetted el?!

Ne felejtsd el, hogy a rendezvényed kapuinak bezárásával még koránt sincs vége a munkának. Lehetőségek tárháza következik most. Ha okos voltál, és regisztráltattad őket, máris mehet ki egy véleménykérő/köszönő levél. Valamint később mehet a promó is. 

Reméljük ezzel a pár apró trükkel segíteni tudtunk a cégednek, hogy rendezvényeid még tökéletesebbek legyenek. 

Categorii produse
BLOG WRISTFIELD
Festival de Halloween sau petreceri corporate? Comanda accesorii direct de la producator!
Mai multe informatii
CONTACT
Wristfield Europe Kft.
Str. Fráter Loránd 18.
1185 Budapesta
Ungaria
Numar de telefon:
+40 31 221-0994
Adresa e-mail:
info@bratari24.ro
Modificare parola
Trimitere solicitare
Solicitare trimisa

Datele noi de identificare au fost trimise la adresa de e-mail!

Autentificare cu parola noua
Completeaza formularul!
Inscriere newsletter
Inregistreaza-te acum!Te-ai inregistrat deja?
Autentificare
Salveaza datele
Autentificare


Solicitare oferta de pret
Produs:

Solicitare pachet mostre

In formularul de mai jos poti solicita pachet de mostre gratuit, pe care o sa-l primesti prin posta
Care este rostul pachetului de mostre gratuit?
Dupa ce primesti pachetul, poti incerca produsele, si o sa dai seama, ca produsele noastre sunt de cele mai bune calitate. Bratarile Tyvek sunt personalizate cu vopsea rezistent la apa, si poti testa rezistenta si in cazul restul produselor.
Ce fel de produse sunt incluse in pachetul de mostre gratuit?
  • Bratari Tyvek 3/4
  • Bratari Vinyl si Vinyl Wide Face
  • Snur de gat cu carabina
  • Bratari textile colorate cu inel din aluminiu si plastic
  • Tub luminos si bratara fluorescenta

Te rugam sa completez toate datele ca solicitarea sa fie reusita.

Nume:*
Nume firma:*
Numar de telefon:*
Adresa e-mail:*
Adresa:*
Oras:*
COD POSTAL:*
Judet:*
Tara:*
Mentiuni (ex. ce tip de produs te intereseaza mai mult):