Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate
Blog

CARE ESTE TIPUL DE BRATARA IDEALA PENTRU EVENIMENTUL TAU?

Wristfield
04.08.2021 15:32
CARE ESTE TIPUL DE BRATARA IDEALA PENTRU EVENIMENTUL TAU?

Vrem sa subliniam faptul, ca functia primara a bratarilor este controlarea accesului, securizarea evenimentelor. Insa, fiecare eveniment are caracteristici aparte.

Ne referim aici la locul evenimentului, la conditiile meteorologice, la limite financiare dar tot aici amintim si numarul participantilor. Te ajutam sa alegi tipul de bratara ideal pentru evenimentul tau.

  • Bratara Tyvek: este realizata din hartie cerata de calitate superioara, rezistenta la apa. Este varianta cea mai economica, cea mai ieftina. Rezista in starea originala chiar si 2-3 zile (dupa o lipire corecta ). Bratara are o singura culoare de baza, dar poate fi personalizata cu orice grafica sau text. Bratara este de unica folosinta, odata lipita nu poate fi indepartata fara deteriorare. Poti sa scrii pe ea cu marker pe baza de alcohol, sau poti sa comenzi grafica cu pudra de sclipici, vopsea UV sau fluorescent (lumineaza in intuneric).

  • Bratara Vinyl: este una dintre cele mai rezistente bratari. Recomandam aceasta bratara pentru evenimente de lunga durata (de ex. festivaluri), sau pentru cazurile in care purtarea bratarilor este dorita pe o perioada mai lunga. Poate fi personalizata, este de unica folosinta, astfel ajuta la identificarea participantilor.

  • Bratara din textil: este accesoriul obligatoriu in cazul festivalelor de mai multe zile. Cu sublimare putem se realizam orice grafica, iar peste 100.000 bucati ai posibilitatea sa comenzi bratari tesute la pret mai redus, insa grafica perfecta poate fi realizata cu sublimare. In comparatie cu bratarile comercializate de concurentii nostri, materialul folosit de noi este cea mai fina disponibila pe piata. Bratara poate fi inchisa exact la marimea potrivita cu ajutorul inelelor din aluminiu, plastic sau cu clipsul din plastic. Inchizatorul cea mai sigur este inelul din aluminiu, care se inchide cu clestele special comercializat de noi, dupa care bratara nu poate fi indepartata fara semne de deteriorare bine vizibile. Destul de des sunt folosite si inelele din plastic, care trebuie trase un sus pana cand bratara va avea marime dorita, dupa care dintisorii aflate in interiorul inelului nu ne mai permite tragerea in jos a inelului. In acest caz nu ai nevoie de nimic in plus pentru inchidere, iar indepartarea bratarii, la fel ca si in cazul de mai sus, este imposibila fara deteriorare. Pe ambele tipuri iti putem realiza intr-un timp record de scurt.

  • Bratara din silicon: acest produs in primul rand este recomandat pentru scopuri promotionale, pentru ca este la moda din nou si pot fi purtata timp indelugat. Exista multa posibilitati pentru personalizarea acestui produs. Poate fi personalizata cu inscriptie colorata, cu embosare sau chiar si debosare. Pe langa embosare si debosare poti comanda si serigrafie , astfel vrei primi un rezultat cu totul special. Nu iti recomandam pentru controlarea accesului, din cauza ca acest produs nu este de unica folosinta.

Daca vrei sa cunosti mai bine produsul, Te rugam sa ne scrii, si solicita pachetul nostru de mostre.