Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Blog

BRATARI CU SUPRAFETE FOARTE VALOROASE!
11
Ian.

Ai facut vreodata greseala ca ai comandat bratari personalizate doar cu o singura sigla? Stai linistit, au facut si altii. Dar daca citesti acest articol, cu siguranta nu se va mai intampla inca odata. Vrem sa-ati atragem atentia, cate posibilitati sunt ascunse in aceste bratari mici. Acuma iti povestim care sunt partile bratarilor, pe care poti sa le folosesti in scopuri promotionale. Planificare!

DE CE ESTE MAI MULT DECAT O BRATARA?
09
Dec.

Firmele de obicei se gandesc la bratari doar ca si obiecte pentru controlarea accesului sau identificarea invitatilor. Insa aici putem gasi mult mai multe si mai complexe posibilitati. Ne intalnim cu foarte multe cazuri, cand participantii la un anumit eveniment poarta bratarile primite chiar si saptamani intregi dupa finalizarea evenimentului. Oare de ce se intampla acest lucru? Din cauza ca, participantul vrea sa se aminteasca de momentele placute. Aceste bratari de obicei nu ajung in cosul de gunoi.

SECURITATE EXTRA IN 2 PASI - CU BRUT
12
Oct.

Ai stiut ca ai o posiblitate superba sa atragi atentia publicului asupra evenimentului/locului Tau? 

ORGANIZEAZA UN EVENIMET SCALDAT IN LUMINI- DIN DOAR CATEVA BANUTI!
15
Sept.

In cazul petrecerilor de noapte un element foarte important sunt luminile folosite. Din cauza asta nu se organizeaza petrecei la lumina lampii :) 

CARE ESTE TIPUL DE BRATARA IDEALA PENTRU EVENIMENTUL TAU?
04
Aug.

Vrem sa subliniam faptul, ca functia primara a bratarilor este controlarea accesului, securizarea evenimentelor. Insa, fiecare eveniment are caracteristici aparte.