Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Pentru redistributori

Asteptam cu drag noi redistribuitori din Europa, Africa si Orientul Apropiat! Si in momentul de fata suntem in situatia fericita, de a avea multe colaborari de succes, produsele noastre sunt prezente in multe tari diferite. Propunerile lor ne fac cu ce in ce mai experimentati, iar prin colaborarea cu noi, ei au un distribuitor fix, de incredere.

Exista mai multe tipuri de colaborari:

  • Redistribuitorul cumpara deodata  o cantitate mai mare din mai multe tipuri de bratari, si le personalizeaza dupa comenzile primite.
  • O alta alternativa este, sa plaseze la noi comenzile primite, noi realizam bratarile si trimitem coletul fara brandig la cumparator. Astfel redistribuitorul nu are nevoie de stoc, nici de infrastructura pentru personalizare.
  • A treia alternativa este, sa stabilim impreuna in cod de cupon, care va fi folosit de clientii lui, si cumparatorii vor primi reducerea stabilita. Redistribuitorul va fi recompensat dupa numarul cupoanelor folosite.

 

Cu fiecare varianta de mai sus, o sa ai parte de o colaborare corecta si profesionala.

 

Daca este interesat de o colaborare, te rugam sa completez formularul de mai jos, si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

FORMULAR DE APLICARE

Protectia datelor