Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Conditii de cumparare

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea fara limitari sau calificari, a termenilor si conditiilor de mai jos, cu toate consecintele juridice care decurg din acceptarea lor.

Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul site-ului www.bratari24.ro apartin in exclusivitatea  Writsfield Europe Kft, si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu poti utiliza, sa reproduci sau sa permiti nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.bratari24.ro, fara a detine o permisiune scris, prealabila din partea noastra.

Firma noastra nu raspunde de siglele trimise de clientii nostrii. Noi realizam doar inscriptionarile, nu suntem obligati sa verificam daca au dreptul sa foloseasca graficile respective sau nu. Firma noastra are dreptul sa-si foloseasca bratarile odate inscriptionate ca si referinte sau materiale promotionale.

 

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de www.bratari24.ro trebuie sa fii de acord sa furnizezi informatii reale, corecte, actuale si complete despre tine. In cazul in care consideram, ca aceasta obligatie nu este indeplinita, ne rezervam dreptul de sa-ti blocam accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Magazinul online www.bratari24.ro poate fi folosit numai de clienti inregistrati. Inregistrarea reusita va fi adeverit prin e-mail.

Odata cu lansarea comenzii ne-ai dat acordul tau sa iti trimitem mailuri regulate despre ofertele actuale. Oricand poti dezabona.

 

Disponibilitatea serviciilor

Bratari24.ro isi rezerva dreptul  de a modifica sau de a intrerupe, permanent sau temporar serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

 

Securitatea datelor personale

Ne obligam sa respectam termenele si conditiile prevazute in politica de confidentialitate privind datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Prin completarea formularului de inscriere declari ca esti de acord ca numele si datele tale personale sa intre in baza de date a companiei Wristfield Europe Kft, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, publicitate si marketing informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de tine.

 

Comenzi

Vanzatorul va notifica clientul asupra receptionarii comenzii. Notificarea nu echivaleaza cu acceptarea comenzii.

Acceptarea comenzii:  Vanzatorul va notifica clientul asupra acceptarii comenzii.

Refuzarea comenzii: Vanzatorul poate refuza comanda, notificand in acest sens cumparatorul.

Incheierea contractului: Incheierea contractului are loc in momentul in care  vanzatorul notifica cumparatorul despre acceptarea comenzii.

In cazul in care dintre modalitatile de plata ai ales transferul bancar, ininte ca coletul sa fie expediat toata suma trebuie sa apare in contul nostru. Daca ai ales plata in avans te rugam sa iei in considerare faptul, ca transferul bancar poate sa dureze 1-2 zile lucratoare. In clipa in care banii au ajuns in cont, o sa primesti un mail de confirmare a platii.

 

Grafica

Grafica realizata de noi apartine firmei Wrtistfield Europe Kft. Fara acordul scris din partea noastra nu ai dreptul de a colabora cu alte firme folosind grafica realizata de noi.

In cazul bratarilor cu personalizare, doar dupa acceptarea in scris a simularii incepem realizarea bratarilor. Reclamatii legate de grafica bratarilor primite, putem sa acceptam doar in cazul in care grafica difera de simularea acceptata de catre cumparator.

 

Livrare

Livrarea produselor se va intampla la adresa pe care ai specificat la “adresa de livrare”.

Toate termenele de livrare specificate pe site sunt aproximative si Bratari24.ro nu este responsabil de eventualele intarzieri cauzate de firma de transport.

In cazul in care produsele comandate nu sunt pe stoc, termenul de livrare este mai mare, dar in nici un caz nu depaseste 30 de zile. Daca ai facut plata in avans, si in cursul procesarii comenzii apar probleme, care nu pot fi solutionate, o sa primesti banii inapoi.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti conditiile de livrare.

 

Anularea comenzii

Anularea unei comenzi se poate face doar cu acordul nostru in scris.

Amanarea comenzii este posibila doar in cazul in care firma Wristfield Europe Kft nu o sa ramana cu pagube materiale in urma  amanarii. Si in cazul asta este nevoie de acordul nostru in scris.

In cazul bratarilor personalizate poti sa renunti la comanda inainte sa incepem procedura de inscriptionare.

In cazul bratarilor fara inscriptionare ai posibilitatea sa renunti la comanda inainte ca coletul sa fie predat la firma de curierat.

Te rugam se ne transmiti intentia ta de renuntate prin e-mail sai telefon.

 

Returnare

Daca in clipa preluarii coletului  produsele au imperfectiuni sau sunt gresite, ai posibilitatea sa le returnezi, in termen 10 zile. Impreuna cu coletul returnat trebuie sa ne trimiti si copia facturii originale impreuna cu un raport scris despre natura defectiunilor. Taxa de livrare pentru coletul returnat va fi suportata de tine.

Nici un produs nu poate fi returnat fara acordul nostru.

Politica de confidentialitate
Protectia datelor

Protectia Datelor

Politica de confidențialitate

Suntem foarte încântați că ați arătat interes pentru compania noastră. Protecția datelor are o prioritate deosebit de importantă pentru gestionarea WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO). Utilizarea paginilor de internet ale WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă o persoană vizată de protecția datelor cu caracter personal dorește să utilizeze servicii comerciale speciale prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal ar putea deveni necesară. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, noi putem obține în general consimțământul persoanei vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al unui subiect vizat de protecția datelor cu caracter personal, trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu reglementările privind protecția datelor specifice fiecărei țări aplicabile WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO). Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, compania noastră dorește să informeze publicul larg cu privire la natura și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, folosim și procesăm. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor pe care le dețin.

În calitate de operator al datelor cu caracter personal, WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) a implementat numeroase măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile prin intermediul Internetului pot, în principiu, să aibă lacune de securitate, astfel încât protecția absolută poate să nu fie garantată. Din acest motiv, fiecare persoană vizată are libertatea de a ne transfera date cu caracter personal prin mijloace alternative, de ex. prin telefon.

1. Definiții

Declarația privind protecția datelor a WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) se bazează pe termenii utilizați de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR). Declarația noastră privind protecția datelor trebuie să fie ușor de citit și ușor de înțeles pentru publicul larg, precum și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori să explicăm mai întâi terminologia utilizată.

În această declarație privind protecția datelor, folosim, printre altele, următorii termeni:

·      a)    Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"). O persoană fizică identificabilă este una care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator cum ar fi un nume, un număr de identificare, date despre locație, un identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici: factor fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.

·      b) Persoana vizată

Persoana vizată este orice persoană fizică identificată sau identificabilă, ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către operatorul responsabil cu prelucrarea datelor.

·      c)   Prelucrarea datelor cu caracter personal

Procesarea datelor cu caracter personal este orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu sunt obținute prin mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

·      d)    Restricționarea procesării 

Restricționarea procesării reprezintă marcarea datelor cu caracter personal stocate în scopul limitării procesării acestora în viitor.

·      e)    Monitorizare a comportamentului

Profilare înseamnă orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau prezice aspecte privind performanța persoanei fizice la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale , interese, fiabilitate, comportament, locație sau deplasări.

·      f)     Pseudonimizarea

Pseudonimizarea este prelucrarea datelor cu caracter personal făcută astfel încât datele personale nu mai pot fi atribuite persoanei vizate fără utilizarea unor informații suplimentare, cu condiția ca aceste informații suplimentare să fie păstrate separat și să facă obiectul unor măsuri tehnice și organizatorice care să asigure că datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.

·      g)    Operator sau operator responsabil cu procesarea datelor

Operatorul sau operatorul responsabil de prelucrarea datelor este persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singură sau împreună cu alții, determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; în cazul în care scopurile și mijloacele unei asemenea prelucrări sunt stabilite de legislația Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevăzute de legislația Uniunii sau de statul membru.

·      h)   Persoană împuternicită de operator

Persoana împuternicită de operator este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului.

·      i)      Destinatar

Destinatarul este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un alt organism, căruia i se dezvăluie datele cu caracter personal, indiferent dacă este vorba despre un terț sau nu. Cu toate acestea, autoritățile publice care pot primi date cu caracter personal în cadrul unei anchete în conformitate cu legislația Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către autoritățile publice respective trebuie să fie în conformitate cu normele aplicabile privind protecția datelor în conformitate cu scopurile procesării.

·      j)      Terță parte

Terța parte este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un organism altul decât persoana vizată, operator, persoană împuternicită de operator și persoane care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să proceseze date cu caracter personal.

·      k)    Consimțământ

Consimțământul persoanei vizate este orice indicare specifică, informată și lipsită de ambiguitate a dorințelor persoanei vizate prin care aceasta, printr-o declarație sau printr-o acțiune clară afirmativă, acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizează.

2. Numele și Adresa Operatorului

Operatorul în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), alte altor legi privind protecția datelor aplicabile în statele membre ale Uniunii Europene și alte dispoziții referitoare la protecția datelor este:

WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO)

Frater Lorand str. 18.

1185 Budapesta

Ungaria 

Telefon: +40 31 221-0994

Email: info@bratari24.ro

Website: www.bratari24.ro

3. Cookies

Paginile de internet ale WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) utilizează cookies. Cookies sunt fișiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet.

Multe site-uri de Internet și servere utilizează cookies. Multe cookies conțin un ID cookie. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Este compus dintr-un șir de caractere prin care paginile și serverele de Internet pot fi atribuite browserului de Internet în care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web și serverelor vizitate să diferențieze browserul individual al subiectului de alte browsere de Internet care conțin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut și identificat utilizând unicul cookie ID.

Prin utilizarea cookie-urilor, WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) poate oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii ușor de utilizat, care nu ar fi posibile fără setarea cookie-urilor.

Prin intermediul unui cookie, informațiile și ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate în funcție de utilizator. Cookie-urile ne permit, după cum am menționat anterior, să recunoaștem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoașteri este de a ușura utilizarea site-ului nostru web. Utilizatorul site-ului web care utilizează cookies, de ex. nu trebuie să introducă date de acces de fiecare dată când site-ul este accesat, deoarece acesta este preluat de site-ul web, iar cookie-ul este astfel stocat în sistemul informatic al utilizatorului. Un alt exemplu este cookie-ul unui coș de cumpărături într-un magazin online. Magazinul online își amintește articolele pe care un client le-a plasat în coșul de cumpărături virtuale prin intermediul unui modul cookie.

Persoana vizată poate, în orice moment, să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru web prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet utilizat și poate astfel să refuze definitiv setarea cookie-urilor. În plus, cookie-urile deja setate pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser de Internet sau al altor programe software. Acest lucru este posibil în toate browserele de Internet populare. Dacă persoana vizată dezactivează setarea cookie-urilor în browserul de internet utilizat, nu toate funcțiile site-ului nostru pot fi utilizate în totalitate.

4. Colectarea datelor și informațiilor generale cu caracter personal

Site-ul WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) colectează o serie de date și informații generale atunci când un subiect sau un sistem automat utilizează site-ul. Aceste date și informații generale sunt stocate în fișierele jurnal server. Colectate pot fi : (1) tipurile de browser și versiunile utilizate, (2) sistemul de operare folosit de sistemul de acces, (3) site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (așa-numitele referre) (5) data și ora accesului la site-ul internet, (6) adresa de protocol Internet (adresa IP), (7) furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces și (8) orice alte date similare și informații care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informației.

Atunci când utilizați aceste date și informații generale, WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) nu trage concluzii cu privire la persoana vizată. Mai degrabă, aceste informații sunt necesare pentru a: (1) furniza corect conținutul site-ului nostru, (2) optimiza conținutul site-ului nostru, precum și publicitatea acestuia; (3) asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre de tehnologie a informației , și (4) să furnizeze autorităților de aplicare a legii informațiile necesare pentru urmărirea penală în cazul unui atac cibernetic. Prin urmare, analizele WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) colectează anonim date și informații statistice, cu scopul de a spori securitatea și protecția datelor companiei noastre și de a asigura un nivel optim de protecție a datelor personale pe care le procesăm. Datele anonime ale fișierelor de tip jurnal sunt stocate separat de toate datele personale furnizate de persoana vizată de protecția datelor cu caracter personal.

5. Înregistrarea pe site-ul nostru

Persoana vizată are posibilitatea de a se înregistra pe site-ul operatorului prin indicarea datelor cu caracter personal. Selecția datelor cu caracter personal ce sunt transmise operatorului este determinată de interfața de introducere a datelor utilizată pentru înregistrare. Datele cu caracter personal introduse de persoana vizată sunt colectate și stocate exclusiv de către operator pentru propriile sale scopuri. Operatorul poate solicita transferul către una sau mai multe persoane împuternicite de către operator cu prelucrarea datelor cu caracter personal (de exemplu, un serviciu de coletărie) care utilizează de asemenea date cu caracter personal pentru un scop intern care poate fi atribuit operatorului.

Prin înregistrarea pe site-ul web al operatorului, adresa IP - atribuită de furnizorul de servicii Internet (FSI) și folosită de persoana vizată de protecția datelor cu caracter personal - data și ora înregistrării sunt de asemenea stocate. Stocarea acestor date are loc în contextul în care aceasta este singura modalitate de a preveni folosirea abuzivă a serviciilor noastre și, dacă este necesar, de a face posibilă investigarea infracțiunilor comise. Prin urmare, stocarea acestor date este necesară pentru a oferi o garanție operatorului. Aceste date nu sunt transmise terților decât dacă există o obligație legală de transmitere a datelor sau dacă transferul servește scopului urmăririi penale.

Înregistrarea persoanei vizate, cu indicarea voluntară a datelor cu caracter personal, are drept scop să permită operatorului să ofere persoane vizate continuturi sau servicii care poate fi oferite numai utilizatorilor înregistrați datorită naturii cazului respectiv. Persoanele înregistrate sunt libere să schimbe datele personale specificate în timpul înregistrării în orice moment sau să le elimine complet din stocul de date al operatorului.

Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să furnizeze, în orice moment, la cerere, fiecărei persoane vizate, informații privind datele personale stocate în legătură cu persoana vizată. În plus, operatorul de date trebuie să corecteze sau să șteargă datele cu caracter personal la cererea sau indicarea persoanei vizate, în măsura în care nu există obligații legale de stocare. Întregul angajat al operatorului este disponibil în acest sens persoanei vizate ca persoane de contact.

6. Abonarea la newsletter

Pe site-ul WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO), utilizatorii au posibilitatea de a se abona la newsletter-ul companiei noastre. Interfața de introducere a datelor utilizată în acest scop determină ce date personale sunt transmise, precum și când newsletter-ul este ordonat de către operator.

WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) își informează periodic clienții și partenerii de afaceri printr-un newsletter despre ofertele companiei. Newsletter-ul companiei poate fi primit de către persoana vizată numai dacă (1) persoana vizată are o adresă de e-mail validă și (2) persoana vizată se înregistrează la newsletter. Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată de către persoana vizată pentru livrarea newsletter-ului, din motive legale, în procedura dublă "opt-n". Acest e-mail de confirmare este utilizat pentru a dovedi dacă posesorul adresei de e-mail în calitate de persoană vizată este autorizat să primească newsletter-ul.

În timpul înregistrării newsletter-ului, noi stocăm, de asemenea, și adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet (FSI) și utilizat de persoana vizată în momentul înregistrării, precum și data și ora înregistrării. Colectarea acestor date este necesară pentru a înțelege (posibila) utilizarea abuzivă a adresei de e-mail a persoanei vizate la o dată ulterioară și, prin urmare, servește scopului protecției juridice a operatorului.

Datele personale colectate vizate pentru procesul înregistrării pentru newsletter vor fi folosite doar pentru a trimite newsletter-ul nostru. În plus, abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru funcționarea serviciului de newsletter sau a unei înregistrări în newsletter, deoarece acest lucru ar putea fi cazul în cazul modificărilor ofertei de newsletter, sau în caz de modificare a circumstanțelor tehnice. Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal colectate de către serviciul de newsletter unor terțe părți. Abonamentul la newsletter-ul nostru poate fi anulat de către persoana vizată în orice moment. Acordul privind stocarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizată a dat-o pentru expedierea newsletterului, poate fi revocat în orice moment. În scopul revocării consimțământului, în fiecare newsletter se găsește un link corespunzător. De asemenea, este posibil să vă dezabonați de la newsletter în orice moment, direct pe site-ul operatorului sau să comunicați acest lucru operatorului printr-o altă modalitate.

7. Monitorizarea newsletter-ului

Newsletter-ul WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) conține așa-numiți pixeli de urmărire. Un pixel de urmărire este un grafic miniatural încorporat în astfel de e-mail-uri, care sunt trimise în format HTML pentru a permite înregistrarea și analiza fișierelor de tip jurnal. Aceasta permite o analiză statistică a succesului sau eșecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmărire încorporat, WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) poate vedea dacă și când un e-mail a fost deschis de către un persoana vizată și care link-uri din e-mail au fost solicitate de către persoanele vizate.

Astfel de date personale colectate în pixelii de urmărire conținute în newsletter-uri sunt stocate și analizate de către operator pentru a optimiza newsletter-ul, precum și pentru a adapta conținutul newsletter-urilor viitoare chiar mai bine intereselor persoanei vizate. Aceste date personale nu vor fi transmise terților. Persoanele vizate sunt în orice moment îndreptățite să revoce respectiva declarație de consimțământ emisă prin dubla procedură de opt-in. După revocare, aceste date personale vor fi șterse de către operator. WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) va considera automat retragerea de la primirea newsletter-ului ca revocare.

8. Posibilitatea de contact prin intermediul site-ului

Site-ul WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) conține informații care permit un contact electronic rapid cu compania noastră, precum și o comunicare directă cu noi, care include și o adresă generală a așa-numitei poște electronice (adresa de e-mail). Dacă persoana vizată contactează operatorul prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale transmise de persoana vizată sunt stocate automat. Astfel de date cu caracter personal transmise în mod voluntar de către persoana vizată către operatorul de date sunt stocate în scopul prelucrării sau contactării persoanei vizate. Nu există transfer de date cu caracter personal către terțe părți.

9. Funcția de "Comentarii" existentă în blogul de pe site

WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) oferă utilizatorilor posibilitatea de a lăsa comentarii individuale la contribuțiile individuale postate pe blog, care se află pe site-ul operatorului. Un blog este un portal web accesibil publicului, prin intermediul căruia una sau mai multe persoane numite bloggeri sau web-bloggeri pot posta articole sau pot scrie gânduri în așa-numitele "blog posts". Blogposturile pot fi, de obicei, comentate de terți.

Dacă persoana vizată lasă un comentariu pe blogul publicat pe acest site, comentariile făcute de persoana vizată sunt, de asemenea, stocate și publicate, precum și informații privind data comentariului și pseudonimul utilizatorului ales de persoana vizată . În plus, este înregistrată și adresa IP a persoanei vizate atribuită de către furnizorul de servicii Internet (FSI). Această stocare a adresei IP are loc din motive de securitate, de exemplu, în cazul în care persoana vizată încalcă drepturile terților sau postează un conținut ilegal într-un comentariu dat. Stocarea acestor date cu caracter personal este, prin urmare, în interesul propriu al operatorului de date, astfel încât acesta să se poată exonera de răspundere în cazul unei încălcări. Aceste date cu caracter personal colectate nu vor fi transmise unor terțe părți, cu excepția cazului în care acest transfer este prevăzut de lege sau servește scopului apărării operatorului de date.

10. Ștergerea și blocarea de rutină a datelor cu caracter personal

Operatorul de date prelucrează și stochează datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului de stocare sau, în măsura în care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alți legislatori în legile sau reglementările cărora li se aplică la operator.

În cazul în care scopul depozitării nu este aplicabil sau dacă o perioadă de depozitare prevăzută de legiuitorul european sau de un alt legislator competent expiră , datele cu caracter personal sunt în mod obișnuit blocate sau șterse în conformitate cu cerințele legale.

11. Drepturile persoanei vizate ·      a) Dreptul de confirmare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator o confirmare cu privire la faptul că datele cu caracter personal care îl privesc sunt sau nu sunt procesate. Dacă persoana vizată dorește să se folosească de acest drept de confirmare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

·      b) Dreptul de acces

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator informații gratuite cu privire la datele sale personale stocate în orice moment și o copie a acestor informații. În plus, directivele și regulamentele europene acordă accesul persoanelor vizate la următoarele informații:

o   scopul prelucrării;

o   categoriile de date cu caracter personal vizate;

o   destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi dezvăluite datele cu caracter personal, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale;

o   dacă este posibil, perioada prevăzută pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

o   existența dreptului de a solicita rectificării sau ștergerii de date cu caracter personal de la operator sau de restricționare a prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau de a se opune unei asemenea prelucrări;

o   existența dreptului de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;

o   în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora;

o   existența unui proces automat de luare a deciziilor, inclusiv profilarea, menționată la articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR și, cel puțin în acele cazuri, informații semnificative cu privire la logica implicată, precum și semnificația și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizată.

În plus, persoana vizată are dreptul de a obține informații cu privire la transferarea datelor cu caracter personal către o țară terță sau către o organizație internațională. În acest caz, persoana vizată are dreptul de a fi informată cu privire la garanțiile corespunzătoare privind transferul.

Dacă o persoana vizată dorește să se prevaleze de acest drept de acces, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

·      c) Dreptul la rectificare

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Ținând cont de scopurile prelucrării, persoana vizată are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dacă o persoana vizată dorește să exercite acest drept la rectificare, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al operatorului.

·      d) Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a ștergerii datelor cu caracter personal care îl privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge fără întârziere date cu caracter personal în cazul în care unul dintre motivele următoare se aplică, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară:

o   Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în ceea ce privește scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod.

o   Persoana vizată retrage consimțământul pe care se bazează prelucrarea în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR și unde nu există alt motiv juridic pentru prelucrare.

o   Persoana vizată obiectează prelucrarea făcută în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR și nu există motive legale imperative de prelucrare sau persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (2) din GDPR.

o   Datele personale au fost procesate ilegal.

o   Datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru respectarea unei obligații legale în legislația Uniunii sau a statului membru la care este supus operatorul.

o   Datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.

Dacă unul dintre motivele menționate mai sus se aplică și persoana vizată dorește să solicite ștergerea datelor cu caracter personal stocate de WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO), el sau ea poate oricând să contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) trebuie să se asigure imediat că cererea de ștergere este respectată.

În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat, în conformitate cu articolul 17 alineatul (1), să ștearga datele cu caracter personal, operatorul, luând în considerare tehnologia disponibilă și costurile de implementare, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, de a informa alți operatori care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești operatori a oricăror legături, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, în măsura în care prelucrarea nu este necesară. Un angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) va organiza măsurile necesare în cazuri individuale.

·      e) Dreptul la restricționarea prelucrării

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european pentru obținerea de la operator a restricționării prelucrării în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

o   Acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru o perioadă care permite operatorului să verifice acuratețea datelor cu caracter personal.

o   Prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb limitarea utilizării acestora.

o   Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor de natură juridică.

o   Persoana vizată a formulat obiecții privind prelucrarea, în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului sunt în contradicție cu cele ale persoanei vizate.

Dacă una dintre condițiile menționate mai sus este îndeplinită și persoana vizată dorește să solicite restricția prelucrării datelor cu caracter personal stocate de WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO), aceasta poate oricând să contacteze orice angajat al operatorului. Angajatul WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) va aranja restricționarea procesării.

·      f) Dreptul la portabilitatea datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui operator, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și în format prelucrabil automat. Acesta are dreptul să transmită aceste date altui operator fără a fi împiedicat de către operatorul căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atât timp cât prelucrarea se bazează pe consimțământul prevăzut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atâta timp cât prelucrarea nu este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini în interes public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului.

În plus, în exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor în conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizată are dreptul să transmită date cu caracter personal direct de la un operator la altul, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic și atunci când acest lucru nu afectează negativ drepturile și libertățile celorlalți.

în vederea exercitării dreptului la portabilitatea datelor, persoana vizată poate contacta în orice moment orice angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO).

·      g) Dreptul la opoziție

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de legiuitorul european, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazează pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplică, de asemenea, profilării bazate pe aceste dispoziții.

WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) nu va mai prelucra datele cu caracter personal în cazul în care obiecția nu este posibilă, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare pentru prelucrare care are prioritate față de interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale .

În cazul în care WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) prelucrează date cu caracter personal în scopuri direct de marketing , persoana vizată are dreptul de a formula obiecții în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplică profilării în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) la prelucrarea în scopuri direct de marketing , WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) nu va mai prelucra datele personale în aceste scopuri.

În plus, persoana vizată are dreptul, din motive legate de situația sa particulară, de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc de către WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice în conformitate cu articolul 89 alineatul 1) din GDPR, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite din motive de interes public.

Pentru a-și exercita dreptul de a obiecta, persoana vizată poate contacta orice angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO). În plus, persoana vizată este liberă în contextul utilizării serviciilor societății informaționale ,și fără a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, să utilizeze dreptul său de a formula obiecții prin mijloace automate prin utilizarea specificațiilor tehnice.

·      h) Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care o privesc sau o afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia (1) nu este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislația Uniunii sau a statului membru la care este supusă operatorul și care prevede, de asemenea, adoptarea de măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime sau (3) nu se bazează pe consimțământul explicit al subiectului vizat.

În cazul în care decizia (1) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date sau (2) se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate, WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO) va pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile și interesele legitime ale subiectului vizat, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

În cazul în care persoana vizată dorește să-și exercite drepturile privind luarea automată a deciziilor individuale, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO).

·      i) Dreptul de a retrage consimțământul privind protecția datelor

Fiecare persoană vizată are dreptul acordat de către legiuitorul european de a-și retrage consimțământul în privința prelucrării datelor sale personale în orice moment.

În cazul în care persoana vizată dorește să își exercite dreptul de a retrage consimțământul, el sau ea poate, în orice moment, să contacteze orice angajat al WRISTFIELD EUROPE LTD. (BRATARI24.RO).

12. Protecția datelor pentru aplicații și procedurile de aplicare

Operatorul de date colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale solicitanților în scopul procesării procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuată și electronic. Acesta este cazul, în special, în cazul în care un solicitant depune la operator un dosar corespunzător al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Dacă operatorul de date încheie un contract de muncă cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate în scopul procesării raportului de muncă în conformitate cu cerințele legale. Dacă nu este încheiat un contract de muncă cu solicitantul de către operator, documentele de aplicare vor fi șterse automat la două luni de la notificarea deciziei de refuz, cu condiția ca nici un alt interes legitim al operatorului să nu se opună ștergerii.

13. Protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Facebook

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale companiei Facebook. Facebook este o rețea socială.

O rețea socială este un loc pentru întâlniri sociale pe Internet, o comunitate online, care de obicei permite utilizatorilor să comunice și să interacționeze într-un spațiu virtual. O rețea socială poate servi drept platformă pentru schimbul de opinii și experiențe sau poate permite comunității online să furnizeze informații personale sau comerciale. Facebook permite utilizatorilor de rețele sociale să includă crearea de profiluri private, să încarce fotografii și să se conecteze prin intermediul cererilor de prietenie.

Compania de operare este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. Dacă o persoană locuiește în afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site, care este gestionat de către operatorul responsabil cu protecția datelor și în care a fost integrat un plug-in Facebook, browserul sistemului informatic al persoanei vizate va afișa în mod automat componenta Facebook. O prezentare generală a tuturor pluginurilor Facebook poate fi accesată la https://developers.facebook.com/docs/plugins/. În cursul acestei proceduri tehnice, Facebook este informat ce sub-site specific al site-ului nostru a fost vizitat de către persoana vizată.

În cazul în care persoana vizată este conectată în același timp pe Facebook, Facebook detectează fiecare solicitare de acces a persoanei vizate - și pe întreaga durată de accesare a site-ului nostru - al cărui sub-site specific a fost vizitat de către persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin intermediul componentei Facebook și asociate cu contul Facebook al persoanei vizate. Dacă persoana vizată face clic pe unul dintre butoanele Facebook integrate în site-ul nostru, de ex. butonul "Caută" sau dacă persoana vizată transmite un comentariu, atunci Facebook asociază aceste informații cu contul personal de utilizator Facebook al persoanei vizate și stochează datele cu caracter personal.

Facebook primește întotdeauna, prin componenta Facebook, informații despre o vizită făcută pe site-ul nostru de către persoana vizată, ori de câte ori persoana vizată este conectată în același timp pe Facebook în timpul accesării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana vizată utilizează componenta Facebook sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către Facebook nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor Facebook înainte de a accesa site-ul nostru.

Ghidul privind protecția datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa https://facebook.com/about/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Facebook. În plus, se explică ce opțiuni de setare oferă Facebook pentru a proteja confidențialitatea persoanei vizate. În plus, sunt disponibile diferite opțiuni de configurare pentru a permite eliminarea transferului de date pe Facebook. Aceste aplicații pot fi folosite de persoana vizată pentru a elimina un transfer de date pe Facebook.

14. Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea serviciului Google Analytics (cu funcție de anonimizare)

Pe acest site, operatorul a integrat componenta Google Analytics (cu funcția de anonimizare). Google Analytics este un serviciu de analiză web. Analiza web este colectarea și analizarea datelor despre comportamentul vizitatorilor pe site-uri Web. Un serviciu de analiză web colectează, printre altele, date despre site-ul web accesat de o persoană (așa-numitul referrer), care subpagini au fost vizitate sau cât de des și pentru ce durată a fost vizualizată o subpagină. Analizele web sunt utilizate în principal pentru optimizarea unui site web și pentru a realiza o analiză cost-beneficiu a publicității pe internet.

Operatorul componentei Google Analytics este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

Pentru analiza web prin Google Analytics, operatorul folosește aplicația "_gat. _anonymizeIp". Prin intermediul acestei aplicații, adresa IP a conexiunii la Internet a persoanei vizate este abreviată de Google și anonimă atunci când accesează site-urile noastre dintr-un stat membru al Uniunii Europene sau dintr-un alt stat contractant al Acordului privind Spațiul Economic European.

Scopul componentei Google Analytics este de a analiza traficul pe site-ul nostru. Google utilizează datele și informațiile colectate, printre altele, pentru a evalua utilizarea site-ului nostru și pentru a furniza rapoarte online care să arate activitățile pe site-urile noastre și să furnizeze alte servicii privind utilizarea site-ului nostru de internet de către noi.

Google Analytics plasează un modul cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Cu setarea cookie-ului, Google are posibilitatea de a analiza utilizarea site-ului nostru. Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site Internet, care este gestionat de către operator și în care a fost integrată o componentă Google Analytics, browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate va trimite automat date prin intermediul Componentei Google Analytics în scopul publicității online și al soluționării comisioanelor la Google. În cursul acestei proceduri tehnice, compania Google dobândește cunoștințe despre informațiile personale, cum ar fi adresa IP a persoanei vizate, care servește Google, printre altele, pentru a înțelege originea vizitatorilor și a clicurilor și pentru a crea ulterior decontări de comisioane.

Cookie-ul este folosit pentru a stoca informații personale, cum ar fi timpul de acces, locația de la care a fost accesat și frecvența vizitelor site-ului nostru de către persoana vizată. Cu fiecare vizită pe site-ul nostru de internet, astfel de date personale, inclusiv adresa IP a accesului la Internet utilizată de persoana vizată, vor fi transmise la Google în Statele Unite ale Americii. Aceste date personale sunt stocate de Google în Statele Unite ale Americii. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedura tehnică unor terțe părți.

Așa cum s-a menționat mai sus persoana vizată poate să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare a browserului web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google Analytics să stabilească un modul cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google Analytics pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software.

În plus, persoana vizată are posibilitatea de a contesta colectarea datelor generate de Google Analytics, care este legată de utilizarea acestui site web, precum și de prelucrarea acestor date de către Google și de posibilitatea de a exclude astfel de date . În acest scop, persoana vizată trebuie să descarce un add-on al browser-ului sub linkul https://tools.google.com/dlpage/gaoptout și să o instaleze. Acest add-on de browser îi transmite Google Analytics printr-un JavaScript, că orice date și informații despre vizitele paginilor de Internet ar putea să nu fie transmise către Google Analytics. Instalarea suplimentelor de browser este considerată o obiecție făcută de Google. Dacă sistemul informatic al persoanei vizate este ulterior șters, formatat sau nou instalat, atunci persoana vizată trebuie să reinstaleze programele de completare pentru a dezactiva Google Analytics. Dacă programul de adăugare a browserului a fost dezinstalat de către persoana vizată sau de orice altă persoană care poate fi atribuită sferei lor de competență sau este dezactivată, este posibilă executarea reinstalării sau reactivării add-on-urilor de browser.

Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ și la http://www.google.com/analytics/terms/us. html. Google Analytics este explicat în continuare la următorul link https://www.google.com/analytics/.

15. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Remarketingului Google

Pe acest site, operatorul a integrat serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o caracteristică a programului Google AdWords, care permite unei întreprinderi să afișeze publicitate utilizatorilor de internet care au locuit anterior pe site-ul internet al companiei. Prin urmare, integrarea Remarketing-ului Google permite unei companii să creeze publicitate bazată pe utilizator și, prin urmare, să afișeze reclame relevante utilizatorilor de Internet interesați.

Compania de operare a serviciilor de remarketing Google este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

Scopul remarketingului Google este introducerea de publicitate relevantă. Remarketingul Google ne permite să afișăm anunțuri în rețeaua Google sau pe alte site-uri web, care se bazează pe nevoi individuale și se potrivesc cu interesele utilizatorilor de internet.

Remarketingul Google plasează un modul cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Cu setarea cookie-ului, Google permite recunoașterea vizitatorului site-ului nostru dacă solicită pagini web consecutive, care sunt, de asemenea, membre ale rețelei de publicitate Google. Cu fiecare accesare a unui site de Internet pe care serviciul a fost integrat de Remarketingul Google, browserul web al persoanei vizate se identifică automat cu Google. În cursul acestei proceduri tehnice, Google primește informații personale, cum ar fi adresa IP sau comportamentul de navigare al utilizatorului, pe care Google o folosește, printre altele, pentru introducerea de publicitate relevantă.

Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informații personale, de ex. paginile de internet vizitate de persoana vizată. De fiecare dată când vizităm paginile noastre de internet, datele personale, inclusiv adresa IP a accesului la Internet utilizate de persoana vizată acestea sunt transmise la Google în Statele Unite ale Americii. Aceste date personale sunt stocate de Google în Statele Unite ale Americii. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedura tehnică unor terțe părți.

Așa cum s-a menționat mai sus, persoana vizată poate să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare a browserului web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să stabilească un cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software.

În plus, persoana vizată are posibilitatea de a contesta publicitatea bazată pe categorii de interese de către Google. În acest scop, persoana vizată trebuie să apeleze linkul la adresa www.google.de/settings/ads și să facă setările dorite în fiecare browser de internet utilizat de persoana vizată.

Informații suplimentare și dispozițiile reale privind protecția datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

16. Dispoziții privind protecția datelor despre aplicarea și utilizarea Google+

Pe acest site, operatorul a integrat butonul Google+ ca o componentă. Google+ este o rețea socială. O rețea socială este un loc de întâlnire pe Internet, o comunitate online, care permite utilizatorilor să comunice între ei și să interacționeze într-un spațiu virtual. O rețea socială poate servi drept platformă pentru schimbul de opinii și experiențe sau poate permite comunității de Internet să furnizeze informații personale sau de afaceri. Google+ permite utilizatorilor din rețeaua socială să includă crearea de profiluri private, să încarce fotografii și să facă legături prin intermediul solicitărilor de prietenie.

Compania de operare Google+ este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

Cu fiecare accesare a uneia din paginile individuale ale acestui site, care este gestionat de operator și pe care a fost integrat un buton Google+, browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate descarcă automat o afișare a Butonului Google+ prin intermediul componentei respective. În cursul acestei proceduri tehnice, Google este informat ce subpagină specifică site-ului nostru a fost vizitată de către persoana vizată. Informații mai detaliate despre Google+ sunt disponibile la adresa https://developers.google.com/+/.

În cazul în care persoana vizată este conectată în același timp la Google+, Google recunoaște, cu ocazia fiecărei solicitări către site-ul nostru de către persoana vizată și pentru întreaga durată a accesării sale pe site-ul nostru, care sub-pagini specifice Paginii noastre de Internet au fost vizitate de către persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin intermediul butonului Google+, iar Google potrivește contul respectiv Google+ asociat cu persoana vizată.

Dacă persoana vizată face clic pe butonul Google+ integrat pe site-ul nostru și dă astfel o recomandare Google+ 1, atunci Google alocă aceste informații contului de utilizator Google+ personal al persoanei vizate și stochează datele personale. Google stochează recomandarea Google+ 1 a persoanei vizate, făcându-o accesibilă publicului în conformitate cu termenii și condițiile acceptate de persoana vizată în acest sens. Ulterior, o recomandare Google+ 1 dată de persoana vizată de pe acest site împreună cu alte date personale, cum ar fi numele contului Google+ utilizat de persoana vizată și fotografia acestuia, este stocată și procesată în alte servicii Google, cum ar fi motorul de căutare Google, contul Google al persoanei vizate sau în alte locuri, de exemplu pe paginile de internet sau în legătură cu reclamele. De asemenea, Google poate conecta vizita la acest site cu alte date personale stocate pe Google. Google înregistrează în continuare aceste informații personale în scopul îmbunătățirii sau optimizării diferitelor servicii Google.

Prin intermediul butonului Google+, Google primește informații că persoana vizată a vizitat site-ul nostru web, în cazul în care persoana vizată în momentul solicitării pe site-ul nostru Web este conectată la Google+. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana vizată face clic sau nu face clic pe butonul Google+.

Dacă persoana vizată nu dorește să transmită date cu caracter personal către Google, el sau ea poate împiedica această transmisie prin deconectarea din contul său Google+ înainte de a accesa site-ul nostru.

Informații suplimentare și dispozițiile privind protecția datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. Mai multe referințe de la Google despre butonul Google+ 1 pot fi obținute la adresa https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

17/a. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea serviciului Google AdWords

Pe acest site, operatorul a integrat Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate să plaseze anunțuri în rezultatele motorului de căutare Google și în rețeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate să pre-definească anumite cuvinte cheie cu ajutorul cărora un anunț afișat în rezultatele căutării Google este afișat atunci când utilizatorul utilizează motorul de căutare pentru a recupera un rezultat de căutare relevant pentru cuvinte cheie. În Rețeaua de publicitate Google, anunțurile sunt distribuite pe pagini web relevante utilizând un algoritm automat, ținând cont de cuvintele cheie definite anterior.

Compania de operare Google AdWords este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

Scopul programului Google AdWords este promovarea site-ului nostru prin includerea de publicitate relevantă pe site-urile web ale unor terțe părți și în rezultatele motorului de căutare Google și prin inserarea unei publicități a unei terțe parte pe site-ul nostru.

Dacă persoana vizată ajunge pe site-ul nostru printr-un anunț Google, un cookie de conversie este depus în sistemul informatic al persoanei vizate prin Google. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Un cookie de conversie își pierde valabilitatea după 30 de zile și nu este utilizat pentru a identifica persoana vizată. În cazul în care cookie-ul nu a expirat, cookie-ul de conversie este folosit pentru a verifica dacă anumite sub-pagini, de exemplu coșul de cumpărături dintr-un sistem de magazin online, au fost accesate pe site-ul nostru. Prin cookie-ul de conversie, atât Google cât și operatorul pot înțelege dacă o persoană care a ajuns la un anunț AdWords pe site-ul nostru a generat vânzări, adică a executat sau a anulat o vânzare de bunuri.

Datele și informațiile colectate prin utilizarea cookie-ului de conversie sunt utilizate de Google pentru a crea statistici privind vizitele site-ului nostru. Aceste statistici privind vizitele sunt utilizate pentru a determina numărul total de utilizatori care au folosit anunțuri AdWords pentru a stabili succesul sau eșecul fiecărui anunț AdWords și pentru a optimiza anunțurile AdWords în viitor. Nici compania noastră, nici alți agenți de publicitate Google AdWords nu primesc informații de la Google care ar putea identifica persoana vizată.

Cookie-ul de conversie stochează informațiile personale, de ex. paginile de internet vizitate de persoana vizată. De fiecare dată când vizităm paginile noastre de internet, datele personale, inclusiv adresa IP a accesului la Internet utilizate de persoana vizată, sunt transmise la Google în Statele Unite ale Americii. Aceste date personale sunt stocate de Google în Statele Unite ale Americii. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedura tehnică unor terțe părți.

Persoana vizată poate, în orice moment, să împiedice setarea cookie-urilor de către site-ul nostru, așa cum s-a menționat mai sus, prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet utilizat și, astfel, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de configurare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să introducă un cookie de conversie în sistemul informatic al persoanei vizate. În plus, un cookie setat de Google AdWords poate fi șters în orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software.

Persoana vizată are posibilitatea de a se opune reclamei bazate pe Google. Prin urmare, persoana vizată trebuie să acceseze fiecare dintre browserele utilizate linkul www.google.de/settings/ads și să stabilească setările dorite.

Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor accesate de Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

17/b. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea serviciului Facebook remarketing

Facebook remarketing service is provided by Facebook Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA.

You can learn more about interest-based advertising from Facebook by visiting this page: https://www.facebook.com/help/164968693837950

To opt-out from Facebook's interest-based ads, follow these instructions from Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook adheres to the Self-Regulatory Principles for Online Behavioural Advertising established by the Digital Advertising Alliance. You can also opt-out from Facebook and other participating companies through the Digital Advertising Alliance in the USA http://www.aboutads.info/choices/, the Digital Advertising Alliance of Canada in Canada http://youradchoices.ca/ or the European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe http://www.youronlinechoices.eu/, or opt-out using your mobile device settings.

For more information on the privacy practices of Facebook, please visit Facebook's Data Policy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

18. Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Instagram

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale serviciului Instagram. Instagram este un serviciu care poate fi calificat drept o platformă audiovizuală, care permite utilizatorilor să partajeze fotografii și videoclipuri, precum și să difuzeze aceste date în alte rețele sociale.

Compania de operare a serviciilor oferite de Instagram este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site de internet, care este gestionat de către operator și pe care a fost integrată o componentă Instagram (butonul Insta), browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate este automat solicitat la descărcarea unui afișaj al componentei Instagram corespunzătoare a Instagram. Pe parcursul acestei proceduri tehnice, Instagram își dă seama de ce subpagină specifică a site-ului nostru a fost vizitată de către persoana vizată.

În cazul în care persoana vizată este înregistrată simultan pe Instagram, Instagram detectează cu fiecare solicitare a accesului la site-ul nostru - și pentru întreaga durată a accesării pe site-ul nostru - ce sub-pagină specifică paginii noastre de Internet a fost vizitată de către persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin intermediul componentei Instagram și sunt asociate cu contul Instagram respectiv al persoanei vizate. În cazul în care persoana vizată face clic pe unul dintre butoanele Instagram integrate pe site-ul nostru, atunci Instagram leagă aceste informații cu contul de utilizator Instagram personal al persoanei vizate și stochează datele cu caracter personal.

Instagram primește informații prin intermediul componentei Instagram, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la Instagram în momentul accesului site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe butonul Instagram sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către Instagram nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea poate preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul lor Instagram înainte de a face o invitație la site-ul nostru.

Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din Instagram pot fi preluate în https://help.instagram.com/155833707900388 și https://www.instagram.com/about/legal/privacy/.

19. Protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea LinkedIn

Operatorul are componente integrate ale LinkedIn Corporation pe acest site web. LinkedIn este o rețea socială care permite utilizatorilor cu contacte de afaceri existente să se conecteze și să facă contacte de afaceri noi. Peste 400 de milioane de persoane înregistrate în peste 200 de țări utilizează LinkedIn. Astfel, LinkedIn este în prezent cea mai mare platformă pentru contactele de afaceri și unul dintre cele mai vizitate site-uri web din lume.

Compania de operare a LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confidențialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politică de confidențialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda, este responsabilă.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site de internet, care este gestionat de către operator și pe care a fost integrată o componentă LinkedIn (plug-in LinkedIn), browserul de internet al sistemului informatic al persoanei vizate solicită în mod automat descărcarea unui afișaj al componentei LinkedIn. Mai multe informații despre plug-in-ul LinkedIn pot fi accesate la adresa https://developer.linkedin.com/plugins. Pe parcursul acestei proceduri tehnice, LinkedIn câștigă cunoștință despre ce subpagină specifică a site-ului nostru a fost vizitată de către persoana vizată.

În cazul în care persoana vizată este conectată în același timp pe LinkedIn, LinkedIn detectează cu fiecare accesare a site-ului nostru de către persoana vizată - și pentru întreaga durată utilizare a site-ului nostru - ce sub-pagină specifică paginii noastre de Internet a fost vizitată de către persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin intermediul componentei LinkedIn și asociate cu contul respectiv al LinkedIn al persoanei vizate. Dacă persoana vizată face clic pe unul dintre butoanele LinkedIn integrate pe site-ul nostru, LinkedIn alocă aceste informații contului de utilizator personal al persoanei vizate LinkedIn și stochează datele cu caracter personal.

LinkedIn primește informații prin intermediul componentei LinkedIn pe care persoana vizată a utilizat-o pe site-ul nostru web, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la LinkedIn în momentul solicitării pe site-ul nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe butonul LinkedIn sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către LinkedIn nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor LinkedIn înainte de a accesa site-ul nostru.

LinkedIn oferă, sub https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls, posibilitatea de a vă dezabona de la mesajele e-mail, mesajele SMS și anunțurile direcționate, precum și posibilitatea de a gestiona setările anunțului. LinkedIn utilizează, de asemenea, afiliați cum ar fi Eire, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua și Lotame. Setarea acestor cookie-uri poate fi refuzată la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Politica de confidențialitate aplicabilă pentru LinkedIn este disponibilă la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Politica de cookie-uri LinkedIn este disponibilă la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

20. Dispoziții privind protecția datelor cu privire la aplicarea și utilizarea Pinterest

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale Pinterest Inc. Pinterest este o rețea socială. O rețea socială este un loc de întâlnire socială pe Internet, o comunitate online care permite utilizatorilor să comunice și să interacționeze între ei într-un spațiu virtual. O rețea socială poate servi drept platformă pentru schimbul de opinii și experiențe sau permite comunității de Internet să furnizeze informații personale sau comerciale. Pinterest permite utilizatorilor rețelei sociale să publice, printre altele, colecții de imagini și imagini individuale, precum și descrieri pe panouri virtuale (așa-numitele pinuri), care apoi pot fi partajate de alți utilizatori (așa-numitele re-pinuri) sau pe care pot să le comenteze.

Compania de operare a Pinterest este Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site de internet, care este operat de către operator și pe care a fost integrată o componentă Pinterest (plug-in Pinterest), browser-ul de internet al sistemului informatic al persoanei vizate a solicitat să descarce prin componenta Pinterest respectiv un afișaj al componentei Pinterest corespunzătoare. Mai multe informații despre Pinterest sunt disponibile la adresa https://pinterest.com/. Pe parcursul acestei proceduri tehnice, Pinterest câștigă cunoștințe despre ce subpagină specifică a site-ului nostru este vizitată de persoana vizată.

În cazul în care persoana vizată este conectată în același timp pe Pinterest, Pinterest detectează cu fiecare accesare a site-ului nostru de către persoana vizată - și pentru întreaga durată a șederii pe site-ul nostru - ce sub-pagină specifică a paginii noastre de Internet a fost vizitată de către persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin componenta Pinterest și asociate cu contul Pinterest respectiv al persoanei vizate. Dacă persoana vizată face clic pe unul dintre butoanele Pinterest, integrat pe site-ul nostru, atunci Pinterest alocă aceste informații contului de utilizator Pinterest personal al persoanei vizate și stochează datele personale.

Pinterest primește informații prin intermediul componentei Pinterest pe care persoana vizată a vizitat site-ul nostru, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la Pinterest la momentul solicitării pe site-ul nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe componenta Pinterest sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către Pinterest nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul Pinterest înainte de a face o invitație la site-ul nostru.

Ghidul privind protecția datelor publicat de Pinterest, disponibil sub https://about.pinterest.com/privacy-policy, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Pinterest.

21. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Twitter-ului

Pe acest site, operatorul a integrat componentele Twitter. Twitter este un serviciu de microblogging accesibil publicului multilingv, pe care utilizatorii pot publica și răspândi așa-numitele "tweets", de ex. mesaje scurte, care sunt limitate la 280 de caractere. Aceste mesaje scurte sunt disponibile pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care nu sunt conectați la Twitter. Tweet-urile sunt, de asemenea, afișate așa-numiților followeri ai respectivului utilizator. Followerri sunt alți utilizatori Twitter care urmăresc tweeturile utilizatorilor. În plus, Twitter vă permite să adresați un public larg prin intermediul hashtags, link-uri sau retweets.

Compania de operare Twitter este Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street Dublin 2, D02 AX07, Ireland.

Cu fiecare accesare a uneia din paginile individuale ale acestui site de internet, care este gestionat de către operator și pe care a fost integrat un element Twitter (butonul Twitter), browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate este automat solicitat pentru a descărca un afișaj al componentei Twitter corespunzătoare. Informații suplimentare despre butoanele Twitter sunt disponibile la adresa https://about.twitter.com/de/resources/buttons. În cursul acestei proceduri tehnice, Twitter detectează ce subpagină specifică a site-ului nostru a fost vizitată de către persoana vizată. Scopul integrării componentei Twitter este o retransmitere a conținutului acestui site pentru a permite utilizatorilor noștri să introducă această pagină web în lumea digitală și să crească numărul vizitatorilor noștri.

În cazul în care persoana vizată este conectată în același timp pe Twitter, Twitter detectează cu fiecare accesare a site-ului nostru de către persoana vizată și pentru întreaga durată a accesării site-ului nostru de Internet, care subpagină specifică paginii noastre de Internet a fost vizitată de persoana vizată. Aceste informații sunt colectate prin intermediul componentei Twitter și asociate cu contul Twitter respectiv al persoanei vizate. Dacă persoana vizată face clic pe unul dintre butoanele Twitter integrate pe site-ul nostru, atunci Twitter alocă aceste informații contului personal de utilizator Twitter al persoanei vizate și stochează datele cu caracter personal.

Twitter primește informații prin intermediul componentei Twitter pe care persoana vizată a vizitat site-ul nostru, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la Twitter în momentul accesării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe componenta Twitter sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către Twitter nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor Twitter înainte de a accesa site-ul nostru.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor de pe Twitter pot fi accesate la adresa https://twitter.com/privacy?lang=en.

22. Dispoziții privind protecția datelor cu privire la aplicarea și utilizarea YouTube

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale YouTube. YouTube este un portal video pe Internet care permite editorilor de videoclipuri să creeze gratuit videoclipuri, oferind, de asemenea, vizionare gratuită, recenzia și comentarea acestora. YouTube vă permite să publicați tot felul de videoclipuri, astfel încât să puteți accesa atât filme complete, cât și emisiuni TV, precum și videoclipuri muzicale, remorci și videoclipuri realizate de utilizatori prin intermediul portalului Internet.

Compania de operare a YouTube este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site de internet, care este gestionat de către operator și pe care a fost integrat un element YouTube (video YouTube), browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate este automat solicitat pentru a descărca un afișaj al componentei YouTube corespunzătoare. Mai multe informații despre YouTube pot fi obținute la adresa https://www.youtube.com/yt/about/en/. În cursul acestei proceduri tehnice, YouTube și Google obțin cunoștințe despre ce subpagină specifică a site-ului nostru a fost vizitată de către persoana vizată.

Dacă persoana vizată este conectată pe YouTube, YouTube recunoaște, cu fiecare accesare a unei subpagini care conține un videoclip YouTube, care subpagină specifică site-ului nostru de Internet a fost vizitată de persoana vizată. Aceste informații sunt colectate de YouTube și Google și sunt atribuite contului YouTube respectiv al persoanei vizate.

YouTube și Google vor primi informații prin componenta YouTube accesată de persoana vizată care a vizitat site-ul nostru, dacă persoana vizată la momentul accesării site-ului nostru Web este conectată pe YouTube; acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe un videoclip YouTube sau nu. Dacă o astfel de transmitere a acestor informații către YouTube și Google nu este de dorit pentru persoana vizată, livrarea poate fi împiedicată în cazul în care persoana vizată se deconectează din propriul cont YouTube înainte de a accesa site-ul nostru.

Dispozițiile YouTube privind protecția datelor, disponibile la https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către YouTube și Google.

23. Protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea DoubleClick

Pe acest site, operatorul a integrat componentele DoubleClick de la Google. DoubleClick este o marcă comercială a companiei Google, în cadrul căreia sunt comercializate, în principal, soluții de marketing online, pentru agenții de publicitate și pentru editori.

Compania de operare a companiei DoubleClick de către Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland.

DoubleClick al Google transmite date către serverul DoubleClick cu fiecare afișare, clicuri sau altă activitate. Fiecare dintre aceste transferuri de date declanșează o solicitare de module cookie în browser-ul persoanei vizate. Dacă browserul acceptă această solicitare, DoubleClick utilizează un modul cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Scopul cookie-ului este optimizarea și afișarea publicității. Cookie-ul este folosit, printre altele, pentru afișarea și plasarea publicității relevante pentru utilizatori, precum și pentru crearea sau îmbunătățirea rapoartelor privind campaniile publicitare. Mai mult, cookie-ul servește pentru evitarea afișării multiple a aceleiași reclame.

DoubleClick utilizează un cod cookie care este necesar pentru a executa procesul tehnic. De exemplu, ID-ul cookie-ului este necesar pentru a afișa o reclamă într-un browser. DoubleClick poate de asemenea să utilizeze ID-ul Cookie pentru a înregistra care reclame au fost deja afișate într-un browser pentru a evita dublarea. Este, de asemenea, posibil ca DoubleClick să urmărească conversiile prin codul cookie. De exemplu, conversiile sunt capturate, când un utilizator a afișat anterior un anunț publicitar DoubleClick și ulterior face o achiziție pe site-ul web al agentului de publicitate folosind același browser de internet.

Un modul cookie de la DoubleClick nu conține date personale. Cu toate acestea, un modul cookie DoubleClick poate conține coduri de campanie suplimentare. Un ID de campanie este utilizat pentru a identifica campaniile cu care a fost deja contactat utilizatorul.

Cu fiecare accesare a uneia dintre paginile individuale ale acestui site web, care este gestionat de către operator și pe care a fost integrat o componentă DoubleClick, browserul de internet din sistemul informatic al persoanei vizate este automat solicitat de respectiva componentă DoubleClick pentru a trimite date către Google în scopul publicității online și al facturării comisioanelor. În cursul acestei proceduri tehnice, Google are în vedere orice date pe care Google le-ar putea utiliza pentru a crea calculele comisioanelor. Google poate, printre altele, să recepteze faptul că persoana vizată a făcut clic pe anumite linkuri de pe site-ul nostru.

Așa cum s-a menționat mai sus, persoana vizată poate să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare a browserului web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să stabilească un cookie în sistemul informatic al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software.

Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor de la DoubleClick pot fi preluate sub DoubleClick de către Google https://www.google.com/intl/ro/policies/.

24. Modalitate de plată: Dispoziții privind protecția datelor privind utilizarea Klarna ca procesator de plăți

Pe acest site, operatorul a integrat componentele Klarna. Klarna este un furnizor de servicii de plată online, care permite achiziții pe un cont sau o plată flexibilă. Klarna oferă și alte servicii, cum ar fi protecția cumpărătorilor și cecuri de identitate sau de bonitate.

Compania de operare Klarna este Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Schweden.

În cazul în care persoana vizată selectează "cumpărarea în cont" sau "cumpărarea în rate" în timpul procesului de cumpărare din magazinul nostru online ca opțiune de plată, datele persoanei vizate sunt transmise automat către Klarna. Prin selectarea uneia dintre aceste opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu această transmitere a datelor cu caracter personal necesare pentru procesarea facturii sau a achiziționării în rate, sau a cecurilor de identitate și de bonitate.

Datele personale transmise către Klarna sunt de obicei numele, prenumele, adresa, data nașterii, sexul, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, precum și alte date necesare procesării unei facturi sau a unei achiziții în rate. Prelucrarea contractului de cumpărare necesită, de asemenea, astfel de date personale, legate de ordinul respectiv. În special, schimbul de informații privind plățile, cum ar fi detaliile băncii, numărul cardului, data valabilității și codul CVC, numărul cumulat, numărul articolului, datele privind bunurile și serviciile, prețurile și taxele, informațiile privind comportamentul anterior de cumpărare sau alte detalii privind situația financiară a persoanei vizate.

Scopul transmiterii datelor este, în special, verificarea identității, administrarea plăților și prevenirea fraudelor. Operatorul va furniza Klarna date cu caracter personal, în special dacă există un interes legitim pentru transmitere. Datele personale schimbate între Klarna și persoana vizată pentru prelucrarea datelor sunt transmise de Klarna agențiilor economici. Această transmitere este destinată verificărilor de identitate și de bonitate.

Klarna transmite, de asemenea, datele cu caracter personal afiliaților (grupului Klarna) și furnizorilor de servicii sau subcontractanților, în măsura în care acest lucru este necesar pentru a-și îndeplini obligațiile contractuale sau pentru a prelucra datele.

Klarna colectează și utilizează datele și informațiile privind comportamentul anterior de cumpărare al persoanei vizate, precum și valorile de probabilitate pentru comportamentul acestora în viitor (așa-numitul punctaj) pentru a decide cu privire la raționamentul, implementarea sau încetarea unei relații contractuale. Calculul punctajului se realizează pe baza metodelor matematice-statistice recunoscute științific.

Persoana vizată are posibilitatea de a revoca acordul de prelucrare al datelor cu caracter personal în orice moment de la Klarna. Revocarea nu are niciun efect asupra datelor cu caracter personal care trebuie prelucrate, utilizate sau transmise în conformitate cu procesarea (contractuală) a plăților.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din Klarna pot fi preluate în https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_de/data_protection.pdf.

25. Modalitate de plată: Dispoziții privind protecția datelor referitoare la utilizarea PayPal ca procesor de plată

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale serviciului PayPal. PayPal este un furnizor de servicii de plăți online. Plățile sunt procesate prin așa-numitele conturi PayPal, care reprezintă conturi virtuale private sau de afaceri. De asemenea, PayPal poate procesa plăți virtuale prin carduri de credit atunci când un utilizator nu are un cont PayPal. Un cont PayPal este gestionat prin intermediul unei adrese de e-mail, motiv pentru care nu există numere clasice de cont. PayPal face posibilă declanșarea plăților online către terți sau primirea de plăți. PayPal acceptă, de asemenea, funcțiile mandatarului și oferă servicii de protecție a cumpărătorilor.

Compania europeană de operare a PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg.

Dacă persoana vizată alege "PayPal" ca opțiune de plată în magazinul online în timpul procesului de comandă, transmitem automat datele persoanei vizate către PayPal. Prin selectarea acestei opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu transferul datelor cu caracter personal necesare procesării plăților.

Datele personale transmise către PayPal sunt de obicei numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil sau alte date necesare procesării plăților. Prelucrarea contractului de cumpărare necesită, de asemenea, astfel de date personale, legate de ordinul respectiv.

Transmiterea datelor vizează procesarea plăților și prevenirea fraudei. Operatorul va transfera date cu caracter personal către PayPal, în special dacă este dat un interes legitim pentru transmitere. Datele personale schimbate între PayPal și operatorul de prelucrare a datelor vor fi transmise de PayPal agențiilor de credit economic. Această transmitere este destinată verificărilor de identitate și de bonitate.

Dacă este necesar, PayPal va transmite datele cu caracter personal afiliaților și furnizorilor de servicii sau subcontractanților în măsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau pentru prelucrarea datelor.

Persoana vizată are posibilitatea de a revoca în orice moment consimțământul pentru manipularea datelor personale de la PayPal. Revocarea nu are niciun efect asupra datelor cu caracter personal care trebuie prelucrate, utilizate sau transmise în conformitate cu procesarea (contractuală) a plăților.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din PayPal pot fi preluate în https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full.

26. Modalitate de plată: Dispoziții privind protecția datelor privind utilizarea Sofortüberweisung ca procesor de plată

Pe acest site, operatorul are componente integrate ale Sofortüberweisung. Sofortüberweisung este un serviciu de plată care permite plata fără numerar a produselor și serviciilor pe Internet. Sofortüberweisung este o procedură tehnică prin care dealerul online primește imediat o confirmare de plată. Acest lucru permite unui comerciant să livreze bunuri, servicii sau descărcări clienților imediat după efectuarea comenzii.

Compania de operare a Sofortüberweisung este Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Schweden.

În cazul în care persoana vizată alege "transfer imediat" ca opțiune de plată în magazinul nostru online în timpul procesului de comandă, datele persoanei vizate vor fi transmise Sofortüberweisung. Prin selectarea acestei opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu transmiterea datelor cu caracter personal necesare procesării plăților.

În cazul prelucrării prin cumpărare prin transfer direct, cumpărătorul trimite PIN-ul și TAN-ul către Sofort GmbH. Sofortüberweisung efectuează apoi un transfer către comerciantul online după verificarea tehnică a stării contului și recuperarea datelor suplimentare pentru verificarea alocării contului. Comerciantul online este informat automat despre executarea tranzacției financiare.

Datele personale schimbate cu Sofortüberweisung sunt numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil sau alte date necesare procesării plăților. Transmiterea datelor vizează procesarea plăților și prevenirea fraudei. Operatorul va transfera imediat alte date cu caracter personal, chiar dacă există un interes legitim în transmitere. Datele cu caracter personal schimbate între sofortüberweisung și operatorul sunt transmise de Sofortüberweisung agențiilor de credit economic. Această transmitere este destinată verificărilor de identitate și de bonitate.

Sofortüberweisung furnizează date cu caracter personal companiilor afiliate și furnizorilor de servicii sau sub-contractanților, în măsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau a datelor pentru a fi procesate.

Persoana vizată are posibilitatea de a revoca acordul privind manipularea datelor cu caracter personal în orice moment de la Sofortüberweisung. Revocarea nu are niciun efect asupra datelor cu caracter personal care trebuie prelucrate, utilizate sau transmise în conformitate cu procesarea (contractuală) a plăților.

Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor din Sofortüberweisung pot fi obținute la adresa https://www.klarna.com/sofort/datenschutz/.

27. Temeiul juridic pentru prelucrare

Art. 6 (1) lit. un GDPR servește drept bază legală pentru operațiunile de procesare pentru care obținem consimțământul pentru un anumit scop de procesare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizată, cum este cazul, de exemplu, atunci când operațiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oricărui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b GDPR. Același lucru este valabil și pentru operațiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania noastră este supusă unei obligații legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligațiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c GDPR. În cazuri rare, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Acesta ar fi cazul, de exemplu, în cazul în care un vizitator a fost rănit în compania noastră și numele, vârsta, datele de asigurare de sănătate sau alte informații vitale ar trebui să fie transmise unui medic, spital sau unei alte părți terțe. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d GDPR. În cele din urmă, operațiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f GDPR. Acest temei juridic este utilizat pentru operațiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice menționate mai sus, dacă prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de compania noastră sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de interese sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Astfel de operațiuni de prelucrare sunt în mod special permise deoarece au fost menționate în mod specific de legiuitorul european. El a considerat că un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul operatorului (considerentul 47 din propoziția 2 GDPR).

28. Interesele legitime urmărite de operator sau de o terță parte

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera f GDPR interesul nostru legitim este să ne desfășurăm afacerea în favoarea bunăstării tuturor angajaților și acționarilor noștri.

29. Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt perioada de păstrare legală respectivă. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse, atâta timp cât nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea contractului sau inițierea unui contract.

30. Furnizarea de date cu caracter personal ca cerințe legale sau contractuale; Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; consecințele posibile ale neîndeplinirii acestei obligații

Clarificăm că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. Reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea. Lipsa datelor cu caracter personal ar avea drept consecință faptul că nu a putut fi încheiat contractul cu persoana vizată. Înainte de furnizarea datelor cu caracter personal de către persoana vizată, persoana vizată trebuie să contacteze orice angajat. Angajatul clarifică persoanei vizate dacă furnizarea datelor cu caracter personal este cerută prin lege sau contract sau este necesară pentru încheierea contractului, dacă există o obligație de a furniza datele cu caracter personal și consecințele neautorizării datelor personale date.

31. Existența unui proces decizional automat

Ca o companie responsabilă, nu folosim un sistem automat de luare al deciziilor sau orice alt fel de profilare.

This Privacy Policy has been generated by the Privacy Policy Generator of the DGD - Your External DPO that was developed in cooperation with  German Lawyers from WILDE BEUGER SOLMECKE, Cologne.