Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

CONDITII GENERALE DE GARANTIE

CONDITII GENERALE DE GARANTIE

CONTINUT


Aici gasesti conditiile generale a garantiei Wristfield 
 

01 - Garantie generala

Iti garantam, ca produsele noastre sunt realizate din cele mai bune materii prime. Din aceasta cauza, daca sunt respectate instructiunile de folosire, bratarile functioneaza perfect. Garantia generala se refera si la asistenta rapida si profesionala, la informatii complete in legatura cu preturi, fara costuri ascunse.
Bratarile vor fi realizate doar in cantitatea comandata. Cantitatea totala o sa ajunga la cumparator.
La orice suspiciune de frauda /comenzi realizate de persoane fara dreptul de comanda/, imediat luam legatura cu organizatorii evenimentului, refuzam realizarea bratarilor. In nici un caz nu dam publicitatii culoarea/grafica bratarilor inainte de finalizarea evenimentului. Nu asumam responsabilitatea in legatura cu autenticitatea siglelor trimise de cumparaturi.
Iti garantam calitatea bratarilor in cazul in care au fost folosite dupa instructiunile de folosire. Facturile emise de noi corespund legilor europene. In cazul tranzactiilor intracomunitare verificam CUI-ul firmei cumparator, si emitem factura in concordanta cu rezultatul verificarii. Datele cu caracter personal le tratam cu confidentialitate. Pretul comenzilor, pe care nu le putem onora din diferite motive, vor fi transferate inapoi la cumparatori, in cel mai scurt timp posibil. 

 

Instructiuni de folosire

 1. Bratarile si inscriptiile ralizate de noi sunt rezistente la apa. Unele produse au o durata de viata mai lunga, precum o sa le mentionam mai jos. Termenul de garantie se calculeaza de la data de cumparare. Garantia este valabila doar in cazul in care bratarile sunt folosite dupa instructiuni, dupa o depozitare in cutie, la o temperatura intre 18-25 ºC.
 2. Tyvek: bratarile trebuie rupte de pe coli in directie laterala. Daca sunt fortate vertical, pot aparea mici ruperi pe margini. Trebuie inlaturit folia protectoare de pe partea cu lipici. Dupa asezarea bratarii pe mana invitatului, se lipesc cele doua capete, astfel incat bratara sa nu fie nici prea larga nici prea strampta.
 3. Plastic & Vinyl: Dupa asezarea bratarii pe mana invitatului , cu ajutorul gaurilor aflate pe bratari regleaza marimea dorita, sa nu fie nici prea larga nici prea strampta, si apasa inchizatorul. 
 4. Bratari din textil, cu inel: Dupa aplicarea bratarii pe mana invitatului, trage inelul in sus astfel incat sa nu fi nici prea larga, nici prea strampta. In cazul inelului din aluminiu, dupa reglarea marimei strange inelul cu clestele special.
 5. Bratari din textil cu clips din plastic: Aplica bratara pe mana invitatului, regleaza marimea cu ajutorul gaurilor aflate pe bratari, si inchide clipsul.
   

Ce nu intra in garantie

 1. Calitatea bratarilor, daca nu sunt folosite dupa insctructiuni. Dupa predarea coletului la firma de curierat nu iti putem garanta timpul de livrare propriu zisa, realizata de curierat. Pot apare intarzieri la livrare din cauza unei greseli la firma de curierat sau din motive meteorologice.
 2. Nu asumam responsabilitatea pentru coletele necontrolate la preluare. Este foarte important sa controlezi continutul pacheteului inca in fata curierului. Nu avem posibilitatea sa preluam reclamatii privind numarul bratarilor primite, daca nu ai un proces verbal semnat si de curier.
 3. Nu asumam responsabilitea pentru livrare, daca nu deschizi usa la curier, nu raspunzi la telefon sau nu iei legatura cu firma de curierat, daca ai primit mesaj la usa de la ei. In acest caz pretul pentru livrare trebuie achitat din nou.
 4. Nu asumam raspunderea pentru predarea coletului in mana destinatarului. Dupa Conditiile Generale a firmelor de curierat, coletele pot fi predate la orice persoana aflata la adresa specificata pe colet.
 5. Nu asumam raspunderea pentru inscriptiile realizate, daca materiile trimise de cumparator nu corespund cerintelor grafice minime.
   

02 - GARANTII PE PRODUSE

Tyvek

Oferim garantie 100%: 

 1. bratarile si inscriptiile sunt rezistente la apa
 2. pe bratari pot fi trecute informatii suplimentare cu marker pe baza de alcool
 3. bratarile sunt inseriate cu numere unice, bine vizibile, fapt care nu inseamna nici o taxa in plus pentru cumparatori
 4. dupa lipire corecta, bratarile nu pot fi indepartate fara deterioarea partii cu lipici. Sunt de unica folosinta
 5. graficile asezate pe partea vizibila recomandata de noi sunt vizibile si dupa lipire, in cazul in care au fost asezate pe maini cu marimi normale de adulti. Daca materialele trimise pentru inscriptionare corespund cerintelor tehnice minime, inscriptia va fi clara, de buna calitate.

Nu asumam raspundere:

 1. dupa o lipire incorecta, nu iti garantam ca sunt de unica folosinta
 2. daca bratara este asezata pe mana prea stramt, nu asumam raspunderea pentru comoditatea purtarii a acesteia
 3. nu raspundem pentru rezistenta scrisului suplimentar, daca fost realizat cu orice altceva inafara markerului pe baza de alcool.
 4. daca grafica comandata iese din suprafata recomandata de noi pentru inscriptie, nu asumam responsabilitatea pentru vizibilitatea graficii dupa lipire
 5. nu asumam raspundere pentru nuanta de baza a bratarilor comandate Poza vazuta pe monitorul tau poate sa difera de bratari.
 6. in acele cazuri, cand cumparatorul nu are posibilitatea sa ne trimite materiale care corespund cerintelor minime, nu asumam raspunderea pentru vizibiliatea graficii pentru elemente din grafica, care sunt mai subtiri de 1mm.


Plastic

Oferim garantie 100%: 

 1. bratarile si inscriptiile sunt rezistente la apa
 2. dupa o inchidere corecta bratarile nu pot fi indepartate fara deterioare
 3. graficile asezate pe partea vizibila recomandata de noi sunt vizibile si dupa asezare pe mana, in cazul in care au fost asezate pe maini cu marimi normale de adulti
 4. daca materialele trimise pentru inscriptionale corespund cerintelor tehnice minime, inscriptia va fi clara, de buna calitate

Nu asumam raspundere: 

 1. dupa o inchidere incorecta, nu iti garantam ca sunt de unica folosinta
 2. daca grafica comandata iese din suprafata recomandata de noi pentru inscriptie, nu asumam responsabilitatea pentru vizibilitatea graficii dupa lipire
 3. nu asumam raspundere pentru nuanta de baza a bratarilor comandate. Poza vazuta pe monitorul tau poate sa difera de bratari. Nuanta bratarilor nu sunt fabricate pe baza de coduri. Nuanta afisata pe monitor depinde de setarila acestuia.
 4. daca bratara este asezata pe mana prea stramt, nu asumam raspunderea pentru comoditatea purtarii a acesteia
 5. in acele cazuri, cand cumparatorul nu are posibilitatea sa ne trimite materiale care corespund cerintelor minime, nu asumam raspunderea pentru vizibiliatea graficii pentru elemente din grafica, care sunt mai subtiri de 1mm.

 

Vinyl

Oferim garantie 100%: 

 1. bratarile si inscriptiile sunt rezistente la apa
 2. dupa o inchidere corecta bratarile nu pot fi indepartate fara deterioare
 3. graficile asezate pe partea vizibila recomandata de noi sunt vizibile si dupa asezare pe mana, in cazul in care au fost asezate pe maini cu marimi normale de adulti
 4. daca materialele trimise pentru inscriptionare corespund cerintelor tehnice minime, inscriptia va fi clara, de buna calitate.


Nu asumam raspundere: 

 1. dupa o inchidere incorecta, nu iti garantam ca sunt de unica folosinta
 2. daca grafica comandata iese din suprafata recomandata de noi pentru inscriptie, nu asumam responsabilitatea pentru vizibilitatea graficii dupa lipire
 3. nu asumam raspundere pentru nuanta de baza a bratarilor comandate Poza vazuta pe monitorul tau poate sa difera de bratari. Nuanta bratarilor nu sunt fabricate pe baza da coduri. Nuanta afisata pe monitor depinde de setarila acestuia.
 4. daca bratara este asezata pe mana prea stramt, nu asumam raspunderea pentru comoditatea purtarii a acesteia
 5. in acele cazuri, cand cumparatorul nu are posibilitatea sa ne trimite materiale care corespund cerintelor minime,nu asumam raspunderea pentru vizibiliatea graficii pentru elemente din grafica, care sunt mai subtiri de 1mm

 

Textil

Oferim garantie 100%: 

 1. bratarile si inscriptiile sunt rezistente la apa, sunt de unica folosinta
 2. bratarile comandate dupa coduri de culori vor corespunde cu nuantele scarii tiparite CMYK sau PANTONE
 3. daca materialele trimise la noi corespund cerintelor tehnice minime, toata grafica va fi bine vizibila

Nu asumam raspundere:

 1. nu asumam raspunderea pentru nuantele vazuta pe BT-ul trimis de noi. Nuantele vazute depind de setarile monitorului
 2. in acele cazuri, cand cumparatorul nu are posibilitatea sa ne trimite materiale care corespund cerintelor minime, nu asumam raspunderea pentru vizibiliatea graficii.
 3. daca inelele sunt trase prea sus, nu asumam raspunderea pentru comoditatea purtarii a bratarilor

 

03 - CE SE INTAMPLA IN CAZ DE PROBLEMA GARANTIALE?

In cazul reclamatiitlor garantiale, produsele trebuie trimise inapoi la Wristfield, si vor fi verificate in cel mai scurt timp posibil. In cazul reclamatiilor legitime, cumparatorul are dreptul la schimbul produselor, la reducere de pret sau la renuntare totala. In cazul bratarilor personalizate cumparatorul nu are dreptul de a renunta la comanda, pentru ca produsele au fost realizate dupa simulariile acceptate de catre el. Garantia poate sa extinda maxim pana la pretul platit pentru bratari. Daca reclamatia este legitima, echipa Wristfield iti retrimite comanda, insa costul de livrare la sediul Wristfield va fi suportat de catre tine.

Conditiile necesare pentru validarea garantiei

Perioada de garantie incepe de la cumpararea produselor, deci te rugam sa pastrezi factura. Fara factura nu avem posibilitatea sa acceptam reclamatii.
 

04 - EXCEPTII

Nu acceptam reclamatii in legatura cu produse care au fost depozitate sau folosite intrun mod incorect, au fost folosite in alte scopuri decat cele mentionate in instructiuni, au fost curatate cu substante daunatoare materialului. Nu acceptam reclamatii in legatura cu uzura bratarilor in timpul folosirii normale a acestora, precum nu intra la problemele garantiale daca bratarile au fost taiate sau lovite. Nu acceptam reclamatii, daca bratarile au fost depozitate in mod necorespunzator, in mediu umed. Nu raspundem pentru eventualele accidente, cauzate de purtatorul bratarilor. Garantia este valabila pentru produsele cumparate de la noi, nu este transmisibila.

Instructiuni de folosire

Garantia poate fi validata doar in cazul in care ai folosit bratarile in modul descris in instructiunile de utilizare. Acest document o sa gasesti de fiecare data in colet.

 

05 - LIVRARE

Daca ai lansat o comanda pe bratari fara personalizare, in aceeasi zi cand primim o copie dupa OP pana la ora 12.00 /cu date corecte/ sau cand ajung banii in contul nostru, noi si predam coletul firmei de curierat. Daca ai comandat bratari cu personalizare, dupa acceptarea simularii cu 24 ore /inscriptionare express/ sau cu 3 zile lucratoare /inscriptionare standard/, sau in data confirmata de noi, predam coletul la firma de curierat. Dupa predarea coletului, te informam in legatura cu numarul AWB a coletului, si pe site-ul firmei de curierat pot sa-ti verifici si tu statusul coletului. Coletele vor fi expediate la adrese mentionate pentru livrare. Bratarile vor fi inpachetate in cutii/plicuri intregi, fara deteriorari. Adresa va fi vizibila, conform standardelor firmei de curierat. Dupa prima livrare esauata, firma de curierat va incerca inca o livrare, in a doua zi lucratoare. Daca ai probleme cu transportul sau firma de curierat, Te rugam sa ne contactezi.

Ce ai de facut, daca ai nevoie de ajutor?

Nu ezita sa ne contactezi. Adresa si numarul de telefon sunt afisate pe site, si pe factura. Te rugam sa pastrezi factura, este dovada comenzii. Pentru validarea garantiei trebuie sa dovedezi comanda.

Daca te-ai razgandit…

Doar la noi comenzi fara riscuri, in cazul bartarilor fara personalizare. Daca te razgandesti dupa cumparare, in termen de 90 zile /pentru membri clubului acest termen este 120 de zile/ ai posibiliatea sa ne trimiti inapoi produsele neinscriptionate si nefolosite, in pachetul original, impreuna ca factura originala.

Test de calitate

Toate bratarile si accesoriile comercializate de noi au fost testate in situatii reale de viata. Iti putem garanta, ca bratarile sunt rezistente.