Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

De ce noi?

WRISTFIELD, MAI MULT CA BRATARA, AMINTIRE!

Noi, cei de la WRISTFIELD, avem un singur scop, satisfactia maxima a cumparatorilor. Incercam sa ajutam cumparatorii nostrii cu sfaturi, cu care evenimentele organizate de ei va deveni amintiri placute pentru toata lumea.

Oferim sfaturi personalizate, cu ajutorul caruia bratarile vor deveni  unelte de marketing, maximalizand astfel vanzarile si profitul organizatorilor.

Acordam atentie speciala fiecarui cumparator, misiunea noastra este ca fiecare bratara de identificare sa fie realizata cu maxima precizie, oferind pe langa bratari informatii  (de ex. idei de campanii) cu care ajutam  afecerea/firma/evenimentul Tau.

Si inca ceva despre Noi….

Pentru Noi bratara, inafara de faptul ca este unealta perfecta pentru identificare, este si produsul ideal  pentru conservarea mesajelor si a amintirilor. Este vorba despre produsul, care va ajunge acasa impreuna cu invitatul. De multe ori bratarile personalizate sunt pastrate chiar si ani de zile, si reprezinta  evenimentele importante din viata tinerilor.

 

wristfield bratari de identificare

 

Pentru acest lucru, este absolut necesara calitatea exceptionala a bratarilor.  Doar noi iti oferim o ASTFEL de Garantie, unica pe piata.

Suntem constienti, ca cumparatorii au nevoi  unice, deci gama noastra de produse cuprinde toate produsele disponibile pe piata, Astfel poti cumpara la un singur loc toate accesoriile de care ai nevoie.

De ce noi?

  1. pentru ca fiecare comanda este prelucrata cu cea mai mare atentie!
  2. pentru ca de fiecare data Te ajutam in planificarea si realizarea ideilor Tale (Planificare Gratuita)
  3. pentru ca Te ajutam sa-ti alegi produsul ideal pentru Tine
  4. pentru ca Te ajutam si cu idei si sfaturi, ca sa-ti maximalizezi renumele si profitul
  5. pentru ca doar la noi primesti garantia pe bratara planificata de Tine
  6. pentru ca la noi plata e rapida si simpla
  7. pentru ca bratarile comercializate de noi au ajuns deja acasa la mii de oameni, impreuna cu amintirile placute a evenimentelor.
  8. pentru ca iti oferim gama cea mai mare de bratari online din tara

 

PENTRU CA ITI OFERIM NU DOAR BRATARI, CI AMINTIRI!