Relatii clienti:

L-V intre 9.00-17.30

Taxa de livrare redusa!

Produse

Informatii

TOP produse

Certificat

SSL Certificate
Blog

DE CE ESTE MAI MULT DECAT O BRATARA?

Wristfield
09.12.2021 12:15
DE CE ESTE MAI MULT DECAT O BRATARA?

Firmele de obicei se gandesc la bratari doar ca si obiecte pentru controlarea accesului sau identificarea invitatilor. Insa aici putem gasi mult mai multe si mai complexe posibilitati. Ne intalnim cu foarte multe cazuri, cand participantii la un anumit eveniment poarta bratarile primite chiar si saptamani intregi dupa finalizarea evenimentului. Oare de ce se intampla acest lucru? Din cauza ca, participantul vrea sa se aminteasca de momentele placute. Aceste bratari de obicei nu ajung in cosul de gunoi.

Nu. Din potriva, bratarile de acces de obicei sunt pastrate intre amintirile cele mai de pret. Sa vedem ce posibilitati iti ofera acest lucru: 
 

  • ai posibilitatea sa alegi tipul de bratara care iti iti convine cel mai mult..
  • pe langa faptul de mai sus, ai o gramada de posibilitati pentru personalizarea in concordanta deplina cu stilul firmei Tale. Mai multe informatii aici!
  • pe bratari poti sa promovezi orice informatie vrei: localul, evenimentul, sigla, data. Toate tipurile de informatii, pe care vrei sa FIXEZI in gandurile oamenilor.
  • pe langa controlarea accesului, cu ajutorul bratarilor poti sa lanzezi campanii intregi.
  • poti sa le folosesti si pentru urmarie sau chiar si pentru masurearea succesului a evenimentului.

Daca vrei sa afli ideile si sfaturile cele mai noi, urmareste blogul nostru! Astfel vei obtine, ca evenimentul tau sa fie mai mult, sa RAMANE O AMINTIRE! Daca ai intrebari, sau doar vrei sa primesti idei noi despre folosirea bratarilor de identiifcare, nu ezita sa ne contactezi.